Strije
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Ja sam pocela sa Strietom, pa presla na Chiccove preparate, ali nista nije pomoglo, cak sam najjace serume koristila, pa Eucerin ulje koji je bas namenjen trudnicama, ali je meni stomak bio ogroman, blizanci, svaki tezak po 2.800 i tu nije bilo pomoci, sve zavisi od tipa koze i naravno velicine stomaka, mislim da je Collistarova krema jako dobra i lepo mirise, dosta zena je hvalilo, naravno tu je i razlika u ceni, Striet platite oko 300din, a Collistar 4.000, pa ko sta moze sebi da priusti.
Ta collistarova kreme ti je fenomenalna -provjereno kod žene koja je imala genetske predispozicije da popuca ali mislim da je jedno pakovanje 50 evra
Veliko je doduše i trebaju svega 2 u toku trudnoće.Dalje,Šaljić kako za koga,nekome super,nekome ništa.Možda original jedino.Dalje,hemofarmova krema na bazi ulja hrasta-fenomenalna a 100% provjeren resept ti je kad u pavlovićevu mast ukapaš ad kapi i bademovo ulje-nema nijedne sigurno.Ne treba se puno debljati-jako važno.Eto,puno sreće...

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm
Ali kako sad to? Ja sam cula da je bas dobro nezno kruznim pokretima masirati grudi. I zbog njihove cvrstine i zbog cirkulacije. A kad je u pitanju mleko za telo, sta je sa nama koji imamo suvu kozu? Kako da odrzavamo vlaznost?
Ajde nek se ukljuci jos neko u diskusiju da razjasnimo ovo pitanje.

Ajde nek se ukljuci jos neko u diskusiju da razjasnimo ovo pitanje.

Da bi se pobedio strah od smrti, prvo se mora savladati strah od zivota.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am
Uglavnom, bilo šta što prebrzo "nategne" kožu može da ih izazove, ukoliko si njima sklon(a). Meni je poslednji mesec trudnoće bio poguban, zapravo poslednje dve nedelje - na bokovima je koža prosto odustala od bitkeAneuartis napisao:Jer se strije dobijaju od prebrzog gojenja?

Ne znam da li sam sklon ali mislim da sam poceo da ih dobijam xDneverending napisao:Uglavnom, bilo šta što prebrzo "nategne" kožu može da ih izazove, ukoliko si njima sklon(a). Meni je poslednji mesec trudnoće bio poguban, zapravo poslednje dve nedelje - na bokovima je koža prosto odustala od bitkeAneuartis napisao:Jer se strije dobijaju od prebrzog gojenja?Ako, koliko mi je bilo bitno do tada toliko mi sada nije, isplatilo se
Inace nacuo sam da strije dobijaju samo trudnice i sada me je malo blam

Moj pravi identitet mora ostati tajna posle ovog posta

*fades in shadows*
PS
Da li postoji nacin kako da se odklone ?