Da li je ovo neka fora?
Da li je ovo neka fora?
Odem ja juce na lekarski za * removed * dozvolu, sociva nosim godinama, poslednja kupljena prosle nedelje, na pregledu sve normalno vidim, kod njih kupujem godinama, sve ok itd... Odem da me pregleda ova dr za dozvolu, kad ono ne vidim ni prvi red! Ja se izbezumim, kao sta je ovo, normalno sve vidim da procitam, prosle nedelje sve sam normalno videla na tabli kad sam kupovala sociva... Ona kaze dobro, ustanite, lupi mi pecat za * removed * kao sve je u redu i kaze mi hocete li da zakazemo pregled, da vas ja pregledam da vidim o cemu se radi?Meni malo tu sine da mozda hoce da mi uvali da idem kod nje privatno, ali ona mi kao kaze da dodjem ujutru u zavod za medicinu rada u Bileckoj i da ponesem overenu knjizicu. Ovo se sve desava u DZ Vozdovac u Krivolackoj. Ja izadjem iz ordinacije i kaze mi devojka ispred mene, a i tebi je dala papiric da dodjes na pregled i meni isto. Ona isto nosi sociva, isto su joj nova i isto nije videla ni prvi red. Mi tu zbunjene, kad izlazi frajer posle mene i zove nekoga mobilnim i kaze:moram i sutra da ustanem rano, moram na ocni pregled. Mi se tu samo pogledamo, jer shvatimo da je i njemu isto rekla. Nemam pojma o cemu se ovde radi, da je priv. ordinacija bilo bi mi jasno zbog para, ovako kaze da ponesemo knjizicu, znaci ne placa se(valjda). I ne znam kako je izvela da niko ne vidi ni prvi red, kad sam prosle nedelje videla bez problema i treci i zasto? Jel ima neko ideju o cemu se ovde radi?????
Citam ovo i ne mogu da verujem! Isto se i meni desilo, nosim naocare vec par godina, odlicno vidim sa njima, odem u pomenuti Dom zdravlja za lekarski pregled za voznju, i isto mi se desi da nista ne vidim. Da mi zena vizit kartu da dodjem u Zavod za medicinu rada u Bileckoj na pregled za sociva! I napise mi ogranicenje lekarskog na 5 godina.