bol u ledjima

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
sasa65
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 03, 2008 6:01 pm

bol u ledjima

Post od sasa65 »

mozda ce objasnjenej zvucati smesno ali sta je tu je:)))
dakle..vec mesec dana imam bol u ledjima koji sam prvi put primetio nakon nekoliko noci prespavanih na jednom jako neudobnom krevetu ("mojca"). Bol je lociran u desnom delu ledjnog misicanegde u visini diajfragme i proteze se do desnog boka do vitih rebara. Posle nedelju dana bol se prosirio na trbuh pri cemu me boli sa desne strane donji de trbusnih misica i gornji kod dijaframe. bol u trbusnim misicima menja lokaciju iz dana u dan. Sad ide smesan deo..bol u donjem delu trbusnih misica se pojacava nakon sexa :))

Elem, tretman diklofen retardom tablete daje privremeno ublazavanje bola, diklofen gel prilicno lepo ublazava bol ali ne bog zna koliko dugo. Bio sam kod fizioterapeuta, privatnog i posle samo jedne masaze najpre me je posle par sati bolelo sve a zatim je bol nestao na nekoliko dana.

U poslednje vreme bol se pojavljuje ponovo nakon spavanja na istom krevetu, jace fizicke aktivnosti i osecam i bol u densoj nozi, gluteusu sve do lista ponekad...

Malo malo pa mi neko kaze upala zuci ali bol nije toliko jak vise je potmuo i uporan...

zna li neko ovako ad hoc sta je u pitanju

p.s. a ta mojca je idealna za nocne aktivnosti, jbg..ko ce odoleti da ne koristi nju :) posle me uvek vise boli
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Lumboishialgia!

Diskus hernije najverovatnije!

Kod fizijatra ili neurologa pa na MR i to je to!

ima dosta o tome po forumu, razgledaj :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori