dakle..vec mesec dana imam bol u ledjima koji sam prvi put primetio nakon nekoliko noci prespavanih na jednom jako neudobnom krevetu ("mojca"). Bol je lociran u desnom delu ledjnog misicanegde u visini diajfragme i proteze se do desnog boka do vitih rebara. Posle nedelju dana bol se prosirio na trbuh pri cemu me boli sa desne strane donji de trbusnih misica i gornji kod dijaframe. bol u trbusnim misicima menja lokaciju iz dana u dan. Sad ide smesan deo..bol u donjem delu trbusnih misica se pojacava nakon sexa

Elem, tretman diklofen retardom tablete daje privremeno ublazavanje bola, diklofen gel prilicno lepo ublazava bol ali ne bog zna koliko dugo. Bio sam kod fizioterapeuta, privatnog i posle samo jedne masaze najpre me je posle par sati bolelo sve a zatim je bol nestao na nekoliko dana.
U poslednje vreme bol se pojavljuje ponovo nakon spavanja na istom krevetu, jace fizicke aktivnosti i osecam i bol u densoj nozi, gluteusu sve do lista ponekad...
Malo malo pa mi neko kaze upala zuci ali bol nije toliko jak vise je potmuo i uporan...
zna li neko ovako ad hoc sta je u pitanju
p.s. a ta mojca je idealna za nocne aktivnosti, jbg..ko ce odoleti da ne koristi nju