Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Kolposkopski nalaz na gornjoj usni od 3 do 13 satimozaicno polje koje ide prema kanalu, SCH slabo pozitivan,oko orificijuma suspektana AW EPITEL slabo se boji jodom,SCJ jasno vidljiva,PA II grupa,retka diskarioza.
U lokalnoj anesteziji uradjena biopsija grlica omcicom i materijal poslat na HPP.
DG CERVICITIS CHR BIOPSIO PVU-
Sta ovo sve znaci?ako moze na srpskom
juhu,video je, ali ovo je pitanje za doktore,kojih ovde ocigledno nema!! koliko sam ja razumela bukvalan predvod tvoje dg je hronicno zapaljenje grlica materice ,e sad to biopsio pvu,ne bih znala !! pa sta su ti rekli dr koji su ti to sve radili ,imaju li oni neko objasnjenje!
Koliko ja znam biopsija pvu je isjecak sa ranice.Jesu ti rekli da imas ranicu na grlicu materice?Nalaz je slican mom a ja imam ranicu i treba da radim biopsiju.Sacekaj nalaz biopsije pa ces znati na cemu si.Sve najbolje!