Neuredan nalaz kolposkopije
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Neuredan nalaz kolposkopije
Pozdrav svima pre neki dan mi je uradjena kolposkopija i nalaz nije bio uredu. Doktor je preporucio da se uradi biopsija,inace imam ranicu na grlicu materice koju vucem vec dve godine posto me drugi ginekolog ubjedio da ne treba da radim Termokauterizaciju nego samo da je pratimo i lijecim tabletama. Sad cekam na biopsiju i stvarno sam uplasena. Nije mi jasno sta znace te promjene,ako je iko imao slicna iskustva bilo bi mi drago da ih podjeli sa mnom. Pogotovo me strah sto mi je doktr rekao da bi te promjene za dve-tri godine mogle postati maligne i ako mi biopsija ne bude uredu da cu morati na operaciju... Meni dodje zlo i od same pomisli na bolnicu! Inace sam iz Bosne i ovamo su bolnice GROZNE!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne vredi da lupash glavom pre biopsije, uradi biopsiju pa cesh znati shta je u pitanju!
I ja sam tako 15 dana chekala rezultate, ludela i na kraju nishta od bilo kakvih malignih promena...ispalo je da ej doktroka htela samo da proveri jer joj je bilo eto malo sumnjivo kad ej radila kolposkopiju!
Odmah posle toga sam promenila doktora da bi mi drugi doktor rekao da nema nikakvih promena...i evo od tada sve u najboljem redu
I ja sam iz Bosne i nije bash da nema tamo dobrih doktora, raspitajte se i nadjite nekog koji ce vam biti prijatniji i koji ce vam malo vishe poverenja ulivati!
I ja sam tako 15 dana chekala rezultate, ludela i na kraju nishta od bilo kakvih malignih promena...ispalo je da ej doktroka htela samo da proveri jer joj je bilo eto malo sumnjivo kad ej radila kolposkopiju!
Odmah posle toga sam promenila doktora da bi mi drugi doktor rekao da nema nikakvih promena...i evo od tada sve u najboljem redu

I ja sam iz Bosne i nije bash da nema tamo dobrih doktora, raspitajte se i nadjite nekog koji ce vam biti prijatniji i koji ce vam malo vishe poverenja ulivati!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hvala ti na javljanju tamara. Pogresno si me shvatila ja sam prezadovoljna ovim ginekologom,on mi je jedini sve objasnio ali me je pre njega doktor koji radi u domu zdravlja zavlacio dve godine zato se ja i zgrazavam bolnice.Sad idem privatno i slozit ces se samnom da je ovamo u bolnicama katastrofa!
sve mi se vratilo u mislima kad sam ja to radila ...i cekla sam u N.F rezultate 21 dan.. letovanje mi se pretvorilo u pakao ...samo sam cekala kad cu da se vratim i vidim rezultate ..ja isto imam te ranice...pojave mi se na jednom mestu...pa sklone...pa na drugom...i nista strasno ..ali idem kod gin. na svakih 6 meseci da prate ... idem jednom godisnje kod priv ..jednom godisnje kod drzavnog ginekologa ...za svaki slucaj. Meni su na biopsiji rekli da je hronicna upala grlica materica...a posle je nekoliko mojih dugarica radilo i bile su ima analize iste..hronicna upala grlica materica...
te ranice se cesto pojavljuvju od te upale...i svaki ginekolom mi govori da koristm katarion vaginalete...
sad sam se setila da je i meni ginekolog ...neki kreten od zene... ... u domu zdrvlja zarkovo..rekla istu pricu .....bukvalon je upotrebila istu recenicu to moze da se pretvori u nesto maligno ...PA MOZE ...ALI NE ZNACI DA HOCE...I AKO PIJES COCA COLU MOZES DA DOBIJES RAK..MOZES...
Pozdrav.. i bez panike ( ovo je lako reci kad nisi ti u pitanje)
te ranice se cesto pojavljuvju od te upale...i svaki ginekolom mi govori da koristm katarion vaginalete...
sad sam se setila da je i meni ginekolog ...neki kreten od zene... ... u domu zdrvlja zarkovo..rekla istu pricu .....bukvalon je upotrebila istu recenicu to moze da se pretvori u nesto maligno ...PA MOZE ...ALI NE ZNACI DA HOCE...I AKO PIJES COCA COLU MOZES DA DOBIJES RAK..MOZES...
Cao Marija,ma tako je to sa nama zenama!Danas valjda svaka druga ima ranicu.Ja imam jednu velikuu ! Sledeci mjesec radim biopsiju i spaljivanje pa valjda ce da bude uredu..Naj gore od svega je sto ni jedan ginekolog nema isto misljenje!Ja sam bila kod trojice i svi mi rekli drugo misljenje,neznas kome vise da vjerujes!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pa obe su kreteni koliko ja znamma_rijaaa napisao:sve mi se vratilo u mislima kad sam ja to radila ...i cekla sam u N.F rezultate 21 dan.. letovanje mi se pretvorilo u pakao ...samo sam cekala kad cu da se vratim i vidim rezultate ..ja isto imam te ranice...pojave mi se na jednom mestu...pa sklone...pa na drugom...i nista strasno ..ali idem kod gin. na svakih 6 meseci da prate ... idem jednom godisnje kod priv ..jednom godisnje kod drzavnog ginekologa ...za svaki slucaj. Meni su na biopsiji rekli da je hronicna upala grlica materica...a posle je nekoliko mojih dugarica radilo i bile su ima analize iste..hronicna upala grlica materica...

po njima svaka devojka ima kondilome i neke gljivice i sve smo nechiste i promiskuitetne, ne daj boze da je pitash za neki savet

uzas!
nemoj vishe kod njih da idesh leba ti

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
strasnoooo...rekla mi je da imam kontilome i da je to ,tad bilo 300 eur.da mi skidane ...posto i od toga se dobija rak
.... pa ako sam zensko i mislim o sebi to moram da uradim ..da bi otisla kod drugog pa treceg gin i da bi rekli pa ovo nema sanse da su kondilomi....ali to je specijalna prica...ali su me dobro isprepadali svi da sam posle svih analiza isla kod psihologa...koliko su me istraumirali...

Tako to ide!Ovamo kod nas u Bosni u domu zdravlja samo da te se rese! Ja sam prvo isla u dom zdravlja i tamo radi doktor koji ima i privatnu ordinaciju
i kaze meni ti mores da radis kolposkopiju ali dodji kod mene privatno!Mozes mislit koji kreten!Sad sam kod drugog privatnika jako dobar doktor ali i veoma skup!NO barem je cisto sve.Moja prijateljica i ja smo zakljucile da ovi u domu zdravlja one makaze za pregled uopste ne sterilizuju,samo sam mogla jos nesto da zaradim tamo.FUJ! Tamara jesi ti radila spaljivanje posle biopsije
i kaze meni ti mores da radis kolposkopiju ali dodji kod mene privatno!Mozes mislit koji kreten!Sad sam kod drugog privatnika jako dobar doktor ali i veoma skup!NO barem je cisto sve.Moja prijateljica i ja smo zakljucile da ovi u domu zdravlja one makaze za pregled uopste ne sterilizuju,samo sam mogla jos nesto da zaradim tamo.FUJ! Tamara jesi ti radila spaljivanje posle biopsije
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm
Probala sam ja ispiranje sa nevenom i koprivom prvo mi se ucinilo da pomaze ali posle nekih desetak dana toliko sam bila isusila kozu <dole> da sam umalo crkla koliko me bilo pocelo da svrbi i pece!Od sada verujem samo u boga i doktora!Negdje sam procitala posle svega toga da je ispiranje vaginalnim irigatorom veoma opasno.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm