ugradnja trostrukog baypasa i bol posle op zahvata
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 05, 2008 8:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ugradnja trostrukog baypasa i bol posle op zahvata
Postovan ddoktore ,evo javljam se ponnovo sa novim problemom.Evo proslo je tri meseca od op. tj ugadnje triostrukog baypasa.Od prije tri nedelje imam bol u levoj ruci tj. ramenu i isopod pazuha, aponekad me zaboli i uz levu bocnu stranu re bara,tako da sam ovih dana cesto se javljao u hitnu pomoc ikod kardiologa.Uradili bi mi EKG na kojem nije bilo nekih promena u odnosu na isti posle op.Par puta su mi radili i CK- MB itu nije bilo nikakvih znakova da se nesto desava sa srcem.Evo dok sad i ovo pisem ja imam taj bol.Molim vas da mi odgovorite ako mozete o cemu se radi.?Ovakve bolove sam imao i prije op.Pre neki dan sam radio irengen vratnih prsljenova i to je ok.I SADA ME HVATA NEKI STRAH DA SE NEBI PONOVIO OPET NEDAJ BOZE NOVI INFARKT!Molio bi VAS na brzom odgovoru puno hvala!
Pa ako su EKG i enzimi u redu, onda bol nema veze sa srcem ali proverite vi to kod još nekog kardiologa za svaki slučaj. Za kada vam je zakazana kontrolna koronarografija?
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 05, 2008 8:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Evo da Vam zahvalim na odgovoru.Na kontroli sam bio u Kamenici 18.04.Uradjen mi je standarni kont.pregled tj. uradjen mi je EKG,izmeren pritisak(125/85)bar da je uvek takav,i doktor mi poslusao rad srca irekao da je sve u redu.Rekao sam za problem koji imam odgovor je bio da nije to zbog srca i zakazao mi kontrolu za 3 meseca sa US srca a o koronarografiji nije bilo ni reci ni da ce se trebati raditi.Problem je jos uvek prisutan ,pokusavam i ja da sebe smirim tj .uverim da nije taj bol u vezi sa srcem!A pritisak nikako da mi se stabilizuje pored redovno uzimanja terapijai krece se od 140/100 do100/70 i to se utoku dana desava po nekoliko puta, a pogotovo burno reagujem na vremenske promene.Tako da sam i dalje veoma zabrinut za moje stanje,amozda ibez vece potrebe, neznam?
Pokušajte da manje mislite na moguć infarkt! Ipak vam je urađeno trostruko premošćavanje, što se svakako može nazvati ali nikako bezazlenom intervencijom. Hvala bogu, sve je proteklo kako treba! Probajte da, obzirom da ste izrazit meteoropata, smanjite dozu antihipertenziva, češće merite pritisak i povećavate dozu po potrebi, kako ne bi pritisak padao na za vas nepodnošljive vrednosti. I uzmite 15-ak dana 2x dnevno po neki Diazepam, bromazepam....
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Javite da li pomaže