Aritmija i Glupi Lekari-Med Sestre

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Aneuartis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 01, 2008 7:58 pm

Aritmija i Glupi Lekari-Med Sestre

Post od Aneuartis »

Vidi se da imaju kragujevacke diplome -.-"
Odem ja po ne znam koji put kod lekara u vezi srca posto su mi rekli da imam hronicnu aritmiju i puls 120 i da to sto pre moram resiti...
Skraticu... Rekli su mi:

- da spadam u malu grupicu ljudi po koje je Koksaki virus stetan i unistava srcani misic (navodno ga ima svaka osoba ali po vecinu nije stetam)
- sam pod stresom i prepisali mi bensendin
- da imam problema sa nekom zlezdom
- da mi je jedan od srcanih zalisaka duzi
- da mi je losa cirkulacija ...

Sve pokazalo netacnim a ja ostade bez litra krvi i sa aritmicnim pulsem od 120 odkucaja...
Na kraju cu otici kod Shamana -.-"
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Ovo mogu da prokomentarišem (za ostalo nisam stručna)
da spadam u malu grupicu ljudi po koje je Koksaki virus stetan i unistava srcani misic (navodno ga ima svaka osoba ali po vecinu nije stetam)
Ovde nas ima dosta kojima je koxaki napravio džumbus sa srcem (dal je aritmija ,kao što je kod mene slučaj, dal je tahikardija ....)ali uglavnom ja baš ne bih klasifikovala kao ''mala grupica ljudi ''

Ali nisam baš razumela koje je vaše pitanje.........?
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Vaše tegobe vrlo mogu imati veze sa "problemima sa nekom žlezdom", pa se javite endokrinologu i proverite štitastu žlezdu! 7fT3, fT4, TSH + UZ štitaste žlezde/. Javite se da čujemo rezultate.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
saskacanak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 25, 2006 11:46 am

koksaki

Post od saskacanak »

Gde se lecis (mislim na ustanovu)
Aneuartis
Stalni član
Stalni  član

Post od Aneuartis »

saskacanak napisao:Gde se lecis (mislim na ustanovu)
Ne lecim se ja nigde... Sve su mi proverili, nista mi ne fali. osim po mojim proracunima litra krvi koje su mi izvadili za silne preglede i proveravanje hormona etc Da ne govorimo o zracenju -.-"
draganvma napisao:Vaše tegobe vrlo mogu imati veze sa "problemima sa nekom žlezdom", pa se javite endokrinologu i proverite štitastu žlezdu! 7fT3, fT4, TSH + UZ štitaste žlezde/. Javite se da čujemo rezultate.
Uradio sam i to i sve mi je a normali...
minjab napisao:Ali nisam baš razumela koje je vaše pitanje.........?
Nema pitanja ^^ Samo izjava...
Bukvalno je sve uredu ali nepravilan i ubrazn rad srca je i dalje tu... :-?
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Tek sada shvatih vašu poruku :o
Vama su u stvari radili sve i svašta, nisu vam našli ništa, odnosno sve su vam pretrage u fiziološkim vrednostima, svi nalazi korektni, vama je i dalje loše i ne pitate nas ama baš ništa već olakšavate dušu od "loših Kragujevačkih lekara". :lol:
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Aneuartis
Stalni član
Stalni  član

Post od Aneuartis »

draganvma napisao:Tek sada shvatih vašu poruku :o
Vama su u stvari radili sve i svašta, nisu vam našli ništa, odnosno sve su vam pretrage u fiziološkim vrednostima, svi nalazi korektni, vama je i dalje loše i ne pitate nas ama baš ništa već olakšavate dušu od "loših Kragujevačkih lekara". :lol:
Upravo to :lol:
Odgovori