Repolarization abnormalities anterior

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Trace
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Repolarization abnormalities anterior

Post od Trace »

Imam 37 godina, ne pusac sam, vegetarijanac.
Vec 2 godine koristim propranolol, danas sam uradila EKG i na moje veliko inenadjedje umesto Sinusne tahikardije, dobijem sledecu dijagnozu: Repolarization abnormalities anterior.
Zivim u Holandiji. Za mesec dana imam dogovor na klinici da mi ponovo urade EKG i ostala ispitivanja. Molim za objasnjenje.

Srdacan pozdrav,
Trace
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Zvuči vrlo akademski :roll: Bilo bi pametnije da fotografišete EKG, pa da ga prokomentarišemo.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Trace
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Trace »

Postovani doktore,

da li bih mogla na neki Vas e-mail da Vam posaljem fotografiju (u attachment-u) svog EKG-a, ne znam kako bih to mogla da uradim na forumu?

Unapred zahvalna,
srdacan pozdrav :) ,
Trace
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Pa dat vam je e-mail u mom potpisu
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Odgovori