MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE NA PITANJE PRESTANAK RADA SRCA KOD BEBE. JAKO SAM ZABRINUTA.
HVALA
ZA DR.- HITNO JE
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Niste baš jasno postavili pitanje, ali prestanak rada srca znači samo jedno valjda je to jasno.
Eventualno na lošijem ultrazvučnom aparatu ili kod neiskusnog ginekologa / godine nisu garancija iskustva / može da se ne vidi srčana radnja, a da je ipak prisutna.
Savet pregled vaginalnom ultrazvučnom sondom uz upotrebu Color Dopplera. [/b]
Eventualno na lošijem ultrazvučnom aparatu ili kod neiskusnog ginekologa / godine nisu garancija iskustva / može da se ne vidi srčana radnja, a da je ipak prisutna.
Savet pregled vaginalnom ultrazvučnom sondom uz upotrebu Color Dopplera. [/b]
na zalost bio je doktor u pravu, bebino srce je prestalo da kuca i ja sam u nedjelju tabletama abortirala. uzasno je bolilo, ali na srecu nije bilo nikakvih posljedica, odnosno sve je izaslo tabletama. imala sam vjerovatno srecu da sam relativno rano otkrila da je bebica umrla i rijesila to bez velikih komplikacija.
zahvaljujem na odgovoru, ali moje pitanje je bilo kakve posljedice ovakav pobacaj ostavlja na zenu sto se tice daljne trudnoce.
hvala
zahvaljujem na odgovoru, ali moje pitanje je bilo kakve posljedice ovakav pobacaj ostavlja na zenu sto se tice daljne trudnoce.
hvala