sta bi posavetovali

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
borko75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 24, 2008 5:45 pm

sta bi posavetovali

Post od borko75 »

Supruga i ja posto nemamo dece 7.godina smo u braku a delimicno znamo uzrok krenuli smo da pokusamo sa vantelesnom. Naime pre braka supruga je imala laparaskopsku intervenciju navodno cista na jajnicima u toku operacije ispostavilo se da su ciste u jajovodima koji su odstranjeni i receno joj je posle operacije da samo na taj nacin moze ostati u drugom stanju. Otisli smo kod dr.Vesne Kopitovic u Novi Sad privatno koja je odmah dala primedbu na ono sto je navedeno u otpusnoj listi i rekla da lekar to protumaci. Ispostavilo se da jedan jajovod ipak postoji nesto je radjeno ali je tu i ona sad pre VTO predlaze da se uaradi HSG pa da vidimo prohodnost i pokusamo insemenaciju. Posto sam video sta znaci HSG i kako je bolno interesuje me da neko kaze sta bi valjalo raditi ja ima 33 supruga 31 i imamo uslov za besplatnu VTO .
Odgovori