Painpast stimulator

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Nevena_uzice
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 26, 2008 2:31 am

Painpast stimulator

Post od Nevena_uzice »

Posto ovde ima doktora volela bih da mi date savet, prilicno je hitno. Naime, nas prijatelj vec nekoliko meseci protiv bolova u ledjima koristi Painpast stimulator i malo je reci da je odusevljen rezultatima. Bolovi u ledjima koje je imao su se drasticno umanjili i covek se mnogo bolje krece nego ranije.
E sad, ja sam kupila taj aparat za svog oca i za mene (diskus hernija je u pitanju) medjutim tata je srcani bolesnik i nismo sigurni da li bi smeo da ga koristi. Aparat radi na principu niskofrekventne struje i putem elektroda koje propustaju tu struju deluje na nervne zavrsetke i umanjuje bolove. Nasa rodjaka koja je takodje srcani bolesnik isla je vec na te tretmane strujom i nije joj bilo zabranjeno, ali ja bih ipak da budem sigurna. Dakle pitanje je : sme li neko ko ima problema sa srcem da koristi tretmane niskofrekventnom strujom? Unapred hvala.
Nevena_uzice
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 26, 2008 2:31 am

Post od Nevena_uzice »

Ne mogu da verujem da niko ne zna. Raspitala sam se uglavnom, odgovor je da moze, poceli smo sa tretmanima kod kuce...cisto ako nekog bude interesovalo.
Odgovori