SOCIVA..

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
maki..
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 4:30 pm

SOCIVA..

Post od maki.. »

lLJUDI, TREBA MI POMOC HITNO!!!
IDEM U BARSELONU SUTRA I BICE DOSTA NOCNIH VOZNJI.. SOCIVA SAM TEK PRE TRI MESECA UZELA, MEKA MESECNA. DA LI MOGU DA SPAVAM SA NJIMA U BUSU?! DOKTORKA MI KAZE DA NE BI TREBALO NI DA SPAVAM NI DA SE KUPAM SA NJIMA, ALI PAR MOJIH DRUGARICA SE KUPAJU SA NJIMA, A S VREMENA NA VREME I SPAVAJU I NISU IMALE PROBLEMA. A JEL UREDU DA NE ISPIRAM SOCIVA FIZIOLOSKIM NEGO MALO TECNOSCU, NAKON PRANJA? DOKTORKA MI JE REKLA DA FIZ. RASTVOR NE PRIJA OKU, ALI MENE SVAKI PUT ZULJAJU OCI KAD STAVIM DIREKTNO SA TECNOSCU.. KORISTILA SAM SOLO CARE AQUA, MUCH, A SAD KORISTIM OPTI FREE, CULA SAM DA JE NAJBOLJA.. HVALA.. :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

pa nisu sva meka sochinva ista, ne mozesh da rachunash da ti svoja mozesh isto da koristish kao tvoje drugarice!

ono shto ti doktorka kaze treba da poshtujesh i slushash!

a ta sredstva za chishcenje su meni napravila pakao, ispalo je da sam alergichna na sve i zato sam morala da prestanem da nosim sochiva!

Sve je individualno!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od klio »

Bolje je da spavate sa socivima nego da ih u nehigijenskim uslovima skidate i ponovo stavljate.Fizioloski rastvor je izotonican sa suzama ,znaci da prija oku.Naravno,ponesite rezervni par sociva i Ung.Chloramphenicol 1%,za slucaj infekcije.
Pozdrav!
Odgovori