Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.
prvo da se zahvalim na vremenu koe je posveceno meni i odgovoru . imam pitanje . DA LI NEKO KO IMA KOKSAKI MOZE DA PLANIRA DETE ?
KOLIKO JE RIZICNO.
HVALA UNAPRED .
U fazi replikacije virusa nikako! I sam graviditet menja znacajno sve fizioloske mehanizme u organizmu, pa bi bio idealan za "bujanje" pomenutog virusa, sto bi moglo biti "pogubno" za vas kardiovaskularni sistem a samim tim i za plod. Prvo se izlecite, pa onda planirajte trudnocu.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
pa evo mene ponovo , pronasli su mi koksaki virus od b1 do b5 nisu velike vrednosti ali dovoljno da meni smetaju
cb4- 1:64
cb5-1:128 .
da li da trazim lakse radno mesto , inace radim na poslovima bravara i nije ni malo lako.
i koliko je opasno .
pozdrav i hvala najlepse.
Koxaki zahteva mirovanje ,sad ja ne znam koliko ti je ''aktivan'' posao ,ali uglavnom lekari preporučuju mirovanje i odmor ,i psihički(jer se i nerviranjem iscrpljuje organizam) i fizički .Zdravu hranu .....Znači najbitnije je mirovanje!
Javiće se doktor pa će tačnije reći šta je poželjno!
hvala Minjab ,
moj posao je poprilicno aktivan, naporan i tezak , a o nervozi da ne pricamo jer sam u zadnje vreme kao na iglama.
pozdrav i jos jednom hvala .