pitanje

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Post od evelina »

E Oldi, ja sam operisana u onu cuvenu klinniku gde si se poradjaju pevaljke i ostale medijske licnosti zenskog spola. Pa ko veli, mozda cu i ja bidnem neka pevaljka il sam sosa od neki direktor, pa da me pripaze!

Salim se, zaista su bili fenomenalni. One sestre su se ponasale kao da su mi prijateljice, a i lekari, i mozes misliti kakav je za mene bio sok kada sam legla na Onkoloski.
oldtimer
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 7:27 am

Post od oldtimer »

:lol: :lol: :lol:

Znaci, pravo resenje je da pocnem da pevam!

Za sada jedino fizicki licim na Mariju Serifovic, ali to je verovatno zbog naocara, :)

...inace, obozavam da pevam, samo sto moja okolina to jako tesko podnosi...
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Post od evelina »

Pa nisi nista gora od dragih nam pevaljki.
Malo smo uzurpirale prostor. Sory
gytar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 08, 2006 3:03 am

Post od gytar »

Meni je veliki problem sto kad se obrijem napravim crvenilo, rane oko bikini dela.Ne znam kako cu to,i da se obrijem taj dan kad je operacija i da stavim puder videce se iritacija.Jel neka od vas mogla to da resi nekako,a ne znam smem li da stavljam bebi ipuder pred operaciju
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Post od evelina »

Draga gytar,

S obzirom da sam ja operisala karcinom, veruj mi, da mi je bilo svejedno da li i koliko imam dlaka! Bilo bi mi svejedno i da sam licila na majmuna! Te stvari mi jednostavno nisu bile bitne. Razmisljala sam o tome da operacija prodje kako treba i da ostanem ziva!
Zato, prestani da razmisljas o stvarima koje nisu bitne. Napravi prioritete! Sta je u tvojoj situaciji prioritet?
Korisnikov avatar
srpkinja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 1:34 pm

Post od srpkinja »

evelina napisao:Draga gytar,

Bilo bi mi svejedno i da sam licila na majmuna!

Izvinjavam se, ali stvarno moram da se smejem, Evelina stvarno,ali stvarno si duhovta... slatko sam se smejala:)))
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Post od evelina »

Ma stvarno vise neznam kako da joj kazem da brine zbog nepotrebnih stvari!
Toliko je ufiksirala to sa dlacicama da, jedini pravi razlog zbog kojeg to radi, a koji mi sada pada na pamet, je njena potreba da prebaci teziste razmisljanja na neku drugu stvar, a ne na samu operaciju.

Gytar draga, ne brini zbog svog izgleda. Najbitnije je da operacija uspesno zavrsi i da se ti nakon toga brzo oporavis i krenes da uzivas u prolecu!
Odgovori