Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Molim za pomoc.
Dragi forumasi hitno mi je potrebna informacija gde mogu operisati skoliozu,a da je van Srbije.Svaka informacija ce mi dobro doci,a ja unapred zahvaljujem.
Zasto van Srbije? Nemoj da bjezis od nasih strucnjaka. Mislis da su na zapadu nesto mnogo jaci. Ja ti preporucujem dr Milenka Savica sa VMA
- Program dijagnostike i lečenja povreda i oboljenja kičme Klinike za neurohirurgiju VMA intenzivno je razvijan poslednjih desetak godina, i sada smo u mogućnosti da lečimo sve vrste povreda i oboljenja kičme primenjujući najsavremenije hirurške tehnike - kaže pukovnik dr Milenko Savić, neurohirurg i spinalni hirurg. - Sve što se u ovoj oblasti medicine radi u razvijenim zapadnim zemljama, radi se i u VMA. Ovaj program lečenja razvili smo u saradnji sa najpoznatijim svetskim spinalnim hirurzima i spinalnim centrima, najviše iz Nemačke i Švajcarske. http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2007-07-30
Ja sam se licno uvjerio u rad dr Savica i njega smijem da preporucim svakom bez imalo bojazni. Mnogo ljudi uopste nema pojma da dr Savic radi sve sto se na kicmi moze uraditi cak i vjestacku duru je radio kao i nekoliko noviteta u hirurskom tretiranju kicme.
Za Banjicu stvarno ne znam nista osim da su jako lakomi na MITO.
Ako je marerijal ugrađivao dr Savic i ako vi posjedujete račun na kojem pise sta je tacno ugrađeno onda on zna sta mu trba i moze li ili ne moze. A najbolje je da vam skida fiksator onaj ko ga je stavio. U mom slučaju fiksatori se ne skidaju zato sto su titaniumski i svako skidanje bi bilo apsurd.