Dragi forumasi hitno mi je potrebna informacija gde mogu operisati skoliozu,a da je van Srbije.Svaka informacija ce mi dobro doci,a ja
potrebna hitna operacija skolioze
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
kumica2
- Novi član

- Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 7:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
potrebna hitna operacija skolioze
Molim za pomoc.
Dragi forumasi hitno mi je potrebna informacija gde mogu operisati skoliozu,a da je van Srbije.Svaka informacija ce mi dobro doci,a ja
unapred zahvaljujem.
Zasto van Srbije? Nemoj da bjezis od nasih strucnjaka. Mislis da su na zapadu nesto mnogo jaci. Ja ti preporucujem dr Milenka Savica sa VMA
- Program dijagnostike i lečenja povreda i oboljenja kičme Klinike za neurohirurgiju VMA intenzivno je razvijan poslednjih desetak godina, i sada smo u mogućnosti da lečimo sve vrste povreda i oboljenja kičme primenjujući najsavremenije hirurške tehnike - kaže pukovnik dr Milenko Savić, neurohirurg i spinalni hirurg. - Sve što se u ovoj oblasti medicine radi u razvijenim zapadnim zemljama, radi se i u VMA. Ovaj program lečenja razvili smo u saradnji sa najpoznatijim svetskim spinalnim hirurzima i spinalnim centrima, najviše iz Nemačke i Švajcarske.
http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2007-07-30
- Program dijagnostike i lečenja povreda i oboljenja kičme Klinike za neurohirurgiju VMA intenzivno je razvijan poslednjih desetak godina, i sada smo u mogućnosti da lečimo sve vrste povreda i oboljenja kičme primenjujući najsavremenije hirurške tehnike - kaže pukovnik dr Milenko Savić, neurohirurg i spinalni hirurg. - Sve što se u ovoj oblasti medicine radi u razvijenim zapadnim zemljama, radi se i u VMA. Ovaj program lečenja razvili smo u saradnji sa najpoznatijim svetskim spinalnim hirurzima i spinalnim centrima, najviše iz Nemačke i Švajcarske.
http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2007-07-30
-
teniserka_92
- Novi član

- Pridružio se: Ned Apr 13, 2008 12:13 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ja sam se licno uvjerio u rad dr Savica i njega smijem da preporucim svakom bez imalo bojazni. Mnogo ljudi uopste nema pojma da dr Savic radi sve sto se na kicmi moze uraditi cak i vjestacku duru je radio kao i nekoliko noviteta u hirurskom tretiranju kicme.
Za Banjicu stvarno ne znam nista osim da su jako lakomi na MITO.
Za Banjicu stvarno ne znam nista osim da su jako lakomi na MITO.