potrebna hitna operacija skolioze

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
kumica2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 7:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

potrebna hitna operacija skolioze

Post od kumica2 »

Molim za pomoc.
Dragi forumasi hitno mi je potrebna informacija gde mogu operisati skoliozu,a da je van Srbije.Svaka informacija ce mi dobro doci,a ja :wink: unapred zahvaljujem.
acomegas
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Dec 10, 2007 1:36 pm

Post od acomegas »

Zasto van Srbije? Nemoj da bjezis od nasih strucnjaka. Mislis da su na zapadu nesto mnogo jaci. Ja ti preporucujem dr Milenka Savica sa VMA

- Program dijagnostike i lečenja povreda i oboljenja kičme Klinike za neurohirurgiju VMA intenzivno je razvijan poslednjih desetak godina, i sada smo u mogućnosti da lečimo sve vrste povreda i oboljenja kičme primenjujući najsavremenije hirurške tehnike - kaže pukovnik dr Milenko Savić, neurohirurg i spinalni hirurg. - Sve što se u ovoj oblasti medicine radi u razvijenim zapadnim zemljama, radi se i u VMA. Ovaj program lečenja razvili smo u saradnji sa najpoznatijim svetskim spinalnim hirurzima i spinalnim centrima, najviše iz Nemačke i Švajcarske.
http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2007-07-30
teniserka_92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 13, 2008 12:13 am
Kontakt:

Post od teniserka_92 »

DOBRA JE BANJICA..I TO VEOMA DOBRA... JA BIH TI PREPORUCILA BANJICU!!
ssssss
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

ali njoj treba ustanova van srbije!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
acomegas
Stalni član
Stalni  član

Post od acomegas »

Ja sam se licno uvjerio u rad dr Savica i njega smijem da preporucim svakom bez imalo bojazni. Mnogo ljudi uopste nema pojma da dr Savic radi sve sto se na kicmi moze uraditi cak i vjestacku duru je radio kao i nekoliko noviteta u hirurskom tretiranju kicme.
Za Banjicu stvarno ne znam nista osim da su jako lakomi na MITO.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Savic isto tako moze da otvori pacijenta i onda shvati da nema materijal kojim bi odshrafio shrafove i uklonio fiksatore kichme..... :x
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
acomegas
Stalni član
Stalni  član

Post od acomegas »

Ako je marerijal ugrađivao dr Savic i ako vi posjedujete račun na kojem pise sta je tacno ugrađeno onda on zna sta mu trba i moze li ili ne moze. A najbolje je da vam skida fiksator onaj ko ga je stavio. U mom slučaju fiksatori se ne skidaju zato sto su titaniumski i svako skidanje bi bilo apsurd.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

nije savic zlato! :cry:
sve je znao...

ma necu o tome.... :x :x :x :x
Odgovori