Interesuje me da li je poznato u kojoj meri uticu geni u razvijanju tuberkuloze.
Ovo pitam zato sto je moj otac imao tuberkulozu kada je bio mladji i uspesno je izlecio. Ja tada nisam bio ni rodjen! Sada me interesuje da li su mi i u kojoj meri povecane sanse da obolim od ove bolesti.
Ukoliko neko ima neku potvrdjenu informaciju, unapred hvala!
Geni, tuberkuloza
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
Genetika nema ama bas nikakve veze sa TBC
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Zato sto je to zarazna bolest
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
P.S. inace, ja ne postavljam takvo pitanje, (ne znam za sta bi bilo relevantno) mozda u smislu: "da li neko od ukucana ima /ne imao/ TBC?"
Pitanja su: diabetes, srcana oboljenja, hipertenzija, oboljenja od genetskog znacaja, oboljenja bubrega, autoimuna oboljenja, karcinomi...
Pitanja su: diabetes, srcana oboljenja, hipertenzija, oboljenja od genetskog znacaja, oboljenja bubrega, autoimuna oboljenja, karcinomi...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 11:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ako si se bas toliko uplasio, ja bi ti predlozio da pocnes da uzimas PRIMED cisto preventivno, da bi ojacao imunitet. Znas i sam onu staru narodnu "Bolje spreciti nego leciti". Ako se zdravo hranis i zivis zdravim nacinom zivota umanjices sanse. Ali ako budes boravio u zagusljivim prostorijama, sanse da imas problema ti se povecavaju iako nemas predispozicije...
ne znam za vas, ali ja sam se izlečio