Preparati iz apoteke

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Mari01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 13, 2005 6:47 pm

Preparati iz apoteke

Post od Mari01 »

Zanima me da li apoteke same prave neke preparate, kao npr. kreme,losione...Mene konkretno zanima neki npr. losion za ciscenje lica ili krema za mesovitu kozu...
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

apoteka

Post od mirja »

:D Apoteka na Banovom Brdu tamo imas sve
Mari01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 13, 2005 6:47 pm

Post od Mari01 »

Eh mirja ja zivim daleko od Beograda... :( , ali u svakom slucaju hvala ti. A da li se neki preparati mozda mogu poruciti postom? I kakvih sve ima?
mirja
Aktivan član
Aktivan član

apoteka

Post od mirja »

Mari01 napisao:Eh mirja ja zivim daleko od Beograda... :( , ali u svakom slucaju hvala ti. A da li se neki preparati mozda mogu poruciti postom? I kakvih sve ima?
:D Ja zivim daleko od Beograda u inostranstvu. Bilo bi dobro da ti neko posalje tj da ako zivi u Beogradu da ti kupi i da ti posalje postom. Neznam sta te sve interesuje ali apoteka SB TRADE na Banovom brdu ima sve sto ti treba.Neznam kakva je tvoja situacija i problem ali verujem da ti oni mogu pomoci. Meni su moji kupili u apoteci sve sto mi je trebalo i poslali tako da mislim da je izvodljivo.
Pozdrav!
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Re: apoteka

Post od mirja »

mirja napisao:
Mari01 napisao:Eh mirja ja zivim daleko od Beograda... :( , ali u svakom slucaju hvala ti. A da li se neki preparati mozda mogu poruciti postom? I kakvih sve ima?
:D Ja zivim daleko od Beograda u inostranstvu. Bilo bi dobro da ti neko posalje tj da ako zivi u Beogradu da ti kupi i da ti posalje postom. Neznam sta te sve interesuje ali apoteka SB TRADE na Banovom brdu ima sve sto ti treba.Neznam kakva je tvoja situacija i problem ali verujem da ti oni mogu pomoci. Meni su moji kupili u apoteci sve sto mi je trebalo i poslali tako da mislim da je izvodljivo.
Pozdrav!
:P Zaboravila sam jos nesto kontaktiraj preko foruma Goranu i Mr Silvia mozda oni mogu nekako da ti pomognu mislim da posaljes slicicu kako lice izgleda pa da ti oni preporuce sta bi bilo najbolje za tebe! pozdrav
Odgovori