Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Zanima me da li apoteke same prave neke preparate, kao npr. kreme,losione...Mene konkretno zanima neki npr. losion za ciscenje lica ili krema za mesovitu kozu...
Mari01 napisao:Eh mirja ja zivim daleko od Beograda... , ali u svakom slucaju hvala ti. A da li se neki preparati mozda mogu poruciti postom? I kakvih sve ima?
Ja zivim daleko od Beograda u inostranstvu. Bilo bi dobro da ti neko posalje tj da ako zivi u Beogradu da ti kupi i da ti posalje postom. Neznam sta te sve interesuje ali apoteka SB TRADE na Banovom brdu ima sve sto ti treba.Neznam kakva je tvoja situacija i problem ali verujem da ti oni mogu pomoci. Meni su moji kupili u apoteci sve sto mi je trebalo i poslali tako da mislim da je izvodljivo.
Pozdrav!
Mari01 napisao:Eh mirja ja zivim daleko od Beograda... , ali u svakom slucaju hvala ti. A da li se neki preparati mozda mogu poruciti postom? I kakvih sve ima?
Ja zivim daleko od Beograda u inostranstvu. Bilo bi dobro da ti neko posalje tj da ako zivi u Beogradu da ti kupi i da ti posalje postom. Neznam sta te sve interesuje ali apoteka SB TRADE na Banovom brdu ima sve sto ti treba.Neznam kakva je tvoja situacija i problem ali verujem da ti oni mogu pomoci. Meni su moji kupili u apoteci sve sto mi je trebalo i poslali tako da mislim da je izvodljivo.
Pozdrav!
Zaboravila sam jos nesto kontaktiraj preko foruma Goranu i Mr Silvia mozda oni mogu nekako da ti pomognu mislim da posaljes slicicu kako lice izgleda pa da ti oni preporuce sta bi bilo najbolje za tebe! pozdrav