Pozdrav svima:)

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mirjana_mikica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 10, 2008 11:28 pm

Pozdrav svima:)

Post od mirjana_mikica »

Jako mi je drago da sam nasla ovaj forum i da mogu da donekle riejsim mojr nedoumice:)
Ovako imam 23 godine i prije godinu da na sam otkrila tireoidnu disfunkciju i od tada sam pod terapijom.Pijem levotirxin svakodnevno i doza se mjenjalau pocetku ali je stabilana zadnjih 7 mjeseci!Kilaza mi je bila povecana prilicno pa se vratila u normalu i ponovo sam se ugojila vraira zavisno od perioda valjda je to normalno sa ovim nedostatkom!Doktori mi kazu da se zadnje analize bile odlicne i da sada imam dovoljan nivo hormona u krvi i da se trenutno organizam navikava da funkcionise sa tom dozom.
Eh sada mene samo muci jedna stvar da li i koliko hioptoreodizam utice na plodnost i trudnocu?Iako mi je stanje hormona normalno i iako je sve sada ok,kolika je vjerovatnoca da necu imati problema sa ostajanjem u drugom stanju???
Hvala vam unaprijed:)
Jako puno mi znaci:)
Odgovori