bolovi u trudnoci

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
biljanaaltuhov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 09, 2008 11:43 am

bolovi u trudnoci

Post od biljanaaltuhov »

ovo mi je druga trudnoca i dosta se razlikuje od prve,sada sam u 28-nedelji i vec mi je tesko.Bukvalno me sve boli noge,prepone,karlica,tesko disem i lose spavam,znam da zvucim kao razmazeno dete ali verujte da ni sama ne znam sta cu i ako ima neko ko je trudan i oseca se barem malo kao ja a zna neki nacin da mi pomogne :cry:
cankovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 9:59 am

Post od cankovic »

Razumem te potpuno ja imam dvoje dece i prvu trudnocu nisam ni osetila radila sam normalno cak smo se i selili i bilo mi je skroz ok Imala sam malo tezi porodjaj ali je proslo sve dobro. Sa drugom trudnocom sam se bas namucila u pocetku sam malo prokrvarila pa sam mesec dana primala progesteron i lutestrol radi preventive, bebica je bila dobro samo sam nosila malo nize. Bas mi je bilo tesko i oticala sam pred kraj i bilo mi je kao i tebi, zarekla sam se tad da necu imati vise dece, jos sam i prenela 12 dana pa na indukciju, ali pored svega toga bas sam se lako porodila. Posle sam promenila misljenje uvezi dece, hocu ih jos, sve se to zaboravi ostaju samo lepe uspomene! Izdrzi jos malo, savetuj se sa ginekologom i uskoro za koji mesec bices sa bebom i zaboraviti na sve muke, sada je najbitnije da se cuvas i budes pozitivna jer beba to oseti!!! Pozdrav za tebe i tvoju decu!!!
ps pa trudna si nisi razmazena samo to iskoristi, nek ti pomognu posle ces imati vise obaveza, a za sada samo uzivaj!!!
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

joj ne znam sta bih ti rekla...
meni je jos rano (14. nedelja) da bi me nesto bolelo,.. ali u svakom slucaju imam problema sa stajanjem ( krsta me odvaljuju) i problema sa kondicijom...
jedini lek je- kad osetim da ne mogu, ja sednem ili jos bolje prilegnem!

Niko ti tu ne moze pomoci.. puno se odmaraj, gledaj da sve maksimalno sebi olaksas.. znas i sama da to tako mora da bude :cry:

ali zato cemo da imamo slatke bebirone :P
Odgovori