čvorići ispod pazuha
Moderator: moderato
čvorići ispod pazuha
Pomagajte ! Pojavili su mi se čvorići oba pazuha . Čitala sam strašne stvari o limfomima, pa me interesuje može li biti i nešto bezazleno, a ne odmah najgore. Napominjem da bolujem od autoimunog hepatitisa, a to je povoljni "teren" za limfome. Molim vas za odgovor !
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Iskreno da ti kazem Merylin, znam samo da je neka aluminiumova sol koja se dodaje u antiperspirantima
Skoro sam negde procitala (ne secam se tacno gde) da upotreba antiperspiranta koji ga imaju povecava procent pojave raka na dojci, pa sam se uprpala.
Napomenula sam to cisto kao savet koji sam negde procitala a koji zelim da podelim sa drugima, ali samo da podelim , ne da sejem paniku
Inace pored te soli pominje se kao znacajno i to sto se zatvaraju pore i izvodne kanale potnih zlezda pa se narusava prirodni proces potenja i detoksikacije, sto smatram da je od bitnog znacaja prilikom eliminacije toksina.
Pozdrav

Skoro sam negde procitala (ne secam se tacno gde) da upotreba antiperspiranta koji ga imaju povecava procent pojave raka na dojci, pa sam se uprpala.
Napomenula sam to cisto kao savet koji sam negde procitala a koji zelim da podelim sa drugima, ali samo da podelim , ne da sejem paniku

Inace pored te soli pominje se kao znacajno i to sto se zatvaraju pore i izvodne kanale potnih zlezda pa se narusava prirodni proces potenja i detoksikacije, sto smatram da je od bitnog znacaja prilikom eliminacije toksina.
Pozdrav
I meni se desilo isto ali samo na desnom pazuhu. Koristio sam Ego kremu(antiperspirant) godinama i sve je bilo ok. Ego kremu ne mogu nabaviti vec duze vreme i uzeo sam pre 15 dana slovenacku kremu Amai (Lek LJubljana) i pojavilo mi se nesto nalik na potkoznu aknu. Mislio sam da je bezazleno i da ce brzo proci. Sad,posle 4-5 dana,ima ih jos nekoliko i osecam blagi bol dok pomeram ruku. Prestao sam sa koriscenjem Amai kreme i mazem kantarionovim uljem,ne bi li mi prosli cvorici. Imate li neki savet cime da mazem? (zaista ne volim da idem kod lekara!!!)
Ocistite alkoholom i mazite kantarionovim uljem i prolazi za 7-8 dana!!!dexx021 napisao:I meni se desilo isto ali samo na desnom pazuhu. Koristio sam Ego kremu(antiperspirant) godinama i sve je bilo ok. Ego kremu ne mogu nabaviti vec duze vreme i uzeo sam pre 15 dana slovenacku kremu Amai (Lek LJubljana) i pojavilo mi se nesto nalik na potkoznu aknu. Mislio sam da je bezazleno i da ce brzo proci. Sad,posle 4-5 dana,ima ih jos nekoliko i osecam blagi bol dok pomeram ruku. Prestao sam sa koriscenjem Amai kreme i mazem kantarionovim uljem,ne bi li mi prosli cvorici. Imate li neki savet cime da mazem? (zaista ne volim da idem kod lekara!!!)
Sada malo zaboravite price o sapunima, antiperspirantima i losionima, pa obzirom na to od cega bolujete, javite se lekaru radi laboratorijskih pretraga. Odmah.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]