Plitak dah

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Nesha83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:23 am

Plitak dah

Post od Nesha83 »

Cao svima,

imam 24 godine i povremeno mi se javlja plitak dah, odnosno kao da pluca traze jos vazduha, nikakvi drugi simptomi ne idu uz to. To traje dva, tri daha i nakon toga mogu normalno da udahnem punim plucima. Vrlo je neprijatan osecaj kada se to dogodi pa mi je zbog toga malo frka. Povremeno osetim blag bol u levoj strani grudnog kosa takodje bez propratnih simptoma. EKG (dve godine),EHO (pre par godina), krvna slika i kapacitet pluca (dve godine) su uredni. Nista od ovog nije vezano za poseban period dana (da li trcim, sedim, lezim). S obzirom da studiram imam jako veliki manjak fizicke aktivnosti a i stomak mi je dosta porastao s obzirom da sam od uvek bio mrsav pa nekako osecam da to ima veze i sa tim jer naprosto nigde se vise ne gojim.

Pisite ako neko ima slicna iskustva ili neki savet.

Pozdrav i hvala unapred.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

tegobe nisu ozbiljne i nisu porekla srca.
javite se specijalisti fizijatru da vam propise seriju vezbi za pravilno drzanje tela (tu je uzrok problema...)
Odgovori