Evo vec drugi dan (i neprospavana noc) - poslednji put je bilo ovako pre nekoliko godina. Imam problem sa tim gastriticnim bolom (grcevi u zelucu i kao da samprogutala kamen, bukvalno - boli na dodir i na pokret), ali uvek uspem da ga saniram cajem od kamilice, odmaranjem, spavanjem. Juce sam se namenski vratila kuci ranije ali nisam ni mogla da spavam, grcevi su dolazili na svakih par minuta. I sad stvarno ne znam sta da radim.
Isla sam na ultrazvuk - sve je ok, nema nikakvog razloga za bol, osim zakasnela somatska reakcija na stres, t.j. grecenje misica iza zeludacne kese i tako dobijem taj grozan bol. O hrani nema ni govora, osim o tostu, cisto da mi ne bude muka od gladi.
Ima li neko neki narodni lek za ovo (kod lekara su mi rekli da moram da cekam da prodje, ili da mi daju injekciju za opustanje misica - sto sam probala prvi put kada sam dobila ovaj napad i nikad vise), neuroticari svih zemalja - pomozite! Kako se resavate gastriticnih bolova?
Pomoc - gastriticni bolovi
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 27, 2007 10:55 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
slican bol
2 mjeseca sumnjam na slijepo crijevo da nije neka upala, nemogu da vjerujem da toliko dugo to mene nervira ponekad se javlja, ali znam da to nije to dosada nebih izdrazao da je to. prvi put sam to osjetio igranje sa bocne strane do tog mjesta kada sam lezao na boku- zaigra i ne ziga me nego me trza. hh
i onda sam nedavno, poceo da osjecam bol u predjelu struka vise je to bilo nize prema mjehuru, kada stojim pipnem se na to mjesto onda je tvrdo ili kada blago pomjerim prstom preko toga osjetim prstom dje me bolucka.
dalje poceo sam da osjecam od pupka na desno nije bol nego neka vrsta bolnog osjecaja kao da mi se puse na tom mjestu i oce da puca i to cak osjetim kao da je misic u pitanju, jednostavno neznam sta je. kada sjedim i to zavisi od polozaja sjedenja ili kada sam svezan kaisem pa se malo nagnem prema stolu i tada mi se pojavi taj osjecaj mozda i misic puca kako puca i koza. kada lezim nista ne osjetim. moguce je i pojava odrazaja kicme koja mi je kriva...
danas sam otisao da izvadim krv i urin dao da vidim imam li kakvu upalu, cak interesantno mi je to sto bas na tom mjestu dje to osjecam osjecam i i granje crijeva ponekad i krcanje.
ja nemam problem sa probavom, mokrenjem ili stolicom sve je uredu, a onda i to utice mnogo na moje psihofizicko stanje, mislim na te stvari i tjesim sebe da nije nista, masiram to mjesto. puca mi koza i vide se strije neke su cak debele od pucanja i novije su kao kaziprst, mazem nekom kremom bilo kojom, a smrsam pa se udebljam mozda nije organizam navikao na takvo stanje pa imam te probleme. sta ti mislis.
i onda sam nedavno, poceo da osjecam bol u predjelu struka vise je to bilo nize prema mjehuru, kada stojim pipnem se na to mjesto onda je tvrdo ili kada blago pomjerim prstom preko toga osjetim prstom dje me bolucka.
dalje poceo sam da osjecam od pupka na desno nije bol nego neka vrsta bolnog osjecaja kao da mi se puse na tom mjestu i oce da puca i to cak osjetim kao da je misic u pitanju, jednostavno neznam sta je. kada sjedim i to zavisi od polozaja sjedenja ili kada sam svezan kaisem pa se malo nagnem prema stolu i tada mi se pojavi taj osjecaj mozda i misic puca kako puca i koza. kada lezim nista ne osjetim. moguce je i pojava odrazaja kicme koja mi je kriva...
danas sam otisao da izvadim krv i urin dao da vidim imam li kakvu upalu, cak interesantno mi je to sto bas na tom mjestu dje to osjecam osjecam i i granje crijeva ponekad i krcanje.
ja nemam problem sa probavom, mokrenjem ili stolicom sve je uredu, a onda i to utice mnogo na moje psihofizicko stanje, mislim na te stvari i tjesim sebe da nije nista, masiram to mjesto. puca mi koza i vide se strije neke su cak debele od pucanja i novije su kao kaziprst, mazem nekom kremom bilo kojom, a smrsam pa se udebljam mozda nije organizam navikao na takvo stanje pa imam te probleme. sta ti mislis.
zdravo, zovem se edo i imam 23 godine.