Endometrin, more za tri dana, 17 godina

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Alexx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 16, 2005 8:53 pm

Endometrin, more za tri dana, 17 godina

Post od Alexx »

Dakle imam sedamnaest godina, menstruacije koje traju sedam dana, nisam imala seksualne odnose, niti neke probleme.
Trebalo bi da dobijem tacno na dan polaska na more, znaci u utorak, danas je subota. :roll:
Procitala sam temu o odlaganju menstruacije zbog mora, samo sto se tu pominje neki drugi... lek, recimo. A meni su u apoteci rekli da je za to endometrin.
Nikada nisam koristila nista sto ima veze sa hormonima.
Sta bih mogla da uzmem, a da mi se ne poremeti ceo sistem. Ustvari, sta ce se desiti ako budem uzela endometrin i da li mozete da mi preporucite nesto, ali s obzirom na vreme koje imam na raspolaganju?
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

Endometril tbl. su u redu za odlaganje menstrtualnog krvarenja i potrebno je da se zapocne sa koriscenjem 2x 1tbl. na dan, pocevsi na 2 do 3 dana pre dobijanja i koristiti ga 14 dana. Po prestanku koriscenja u roku od par dana se pojavi menstrualno krvarenje.
Odgovori