Važno pitanje, hitno.....
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Važno pitanje, hitno.....
Moja sestra ima 22 godine. Student u Beogradu. Pre par dana je imala neka manja krvarenja više kao sukrvavica. Od jutros je počela da krvari mnogo jače. Usput ima i manje bolove u celom pojasu čak i preko ledja. Planira da ode na pregled i molim Vas za savet gde joj najbolje da ide. Bila je na studentskoj poliklinici i loše je prošla pa ne želi tamo opet. Da li može da ode na pregled u neku ozbiljniju bolnicu bez uputa i da plati pregled ili je obavezno da ima uput? Ako to ne može, posavetujte me za neku privatnu kliniku ili dobrog ginekologa u Beogradu. Hvala
-
fridakahlo
- Aktivan član

- Pridružio se: Sre Mar 05, 2008 11:38 pm
Re: Važno pitanje, hitno.....
Ja idem u studentsku polikliniku kod doktora Slobodana Obradovica koji mi se veoma svidja, jako je pazhljiv i prijatan. Mozhda je malo namrgodjen kada ga vidishtanja78 napisao:Moja sestra ima 22 godine. Student u Beogradu. Pre par dana je imala neka manja krvarenja više kao sukrvavica. Od jutros je počela da krvari mnogo jače. Usput ima i manje bolove u celom pojasu čak i preko ledja. Planira da ode na pregled i molim Vas za savet gde joj najbolje da ide. Bila je na studentskoj poliklinici i loše je prošla pa ne želi tamo opet. Da li može da ode na pregled u neku ozbiljniju bolnicu bez uputa i da plati pregled ili je obavezno da ima uput? Ako to ne može, posavetujte me za neku privatnu kliniku ili dobrog ginekologa u Beogradu. Hvala
-
fridakahlo
- Aktivan član

- Pridružio se: Sre Mar 05, 2008 11:38 pm
Re: Važno pitanje, hitno.....
ponovo:)tanja78 napisao:Moja sestra ima 22 godine. Student u Beogradu. Pre par dana je imala neka manja krvarenja više kao sukrvavica. Od jutros je počela da krvari mnogo jače. Usput ima i manje bolove u celom pojasu čak i preko ledja. Planira da ode na pregled i molim Vas za savet gde joj najbolje da ide. Bila je na studentskoj poliklinici i loše je prošla pa ne želi tamo opet. Da li može da ode na pregled u neku ozbiljniju bolnicu bez uputa i da plati pregled ili je obavezno da ima uput? Ako to ne može, posavetujte me za neku privatnu kliniku ili dobrog ginekologa u Beogradu. Hvala
hm, a da nije dobila ?
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
AKO JE STUDENT BEOGRADSKOG UNIVERZITETA IMA PRAVO DA SE LECHI U STUDENTSKOJ POLIKLINICI GDE JE TO ODREDJENO LOKACIJOM U BGD!
AKO JOJ PREGLED U STUDENTSKOJ POLIKLINICI NE BUDE DOVOLJAN DOKTROKA CE JOJ NAPISATI UPUT ZA 'OZBILJNIJU' KLINIKU!
U SVAKOM SLUCHAJU TREBA DA ODE KOD DOKTORA DA PROVERI SHTA JE U PITANJU.
MOZE BITI SAMO HORMONALNI POREMECAJ AKO JE OSOBA MLADA I NEMA REDOVNE MENSTRUACIJE I JOSH PROMENA SREDINE, STRES....!
AKO JOJ PREGLED U STUDENTSKOJ POLIKLINICI NE BUDE DOVOLJAN DOKTROKA CE JOJ NAPISATI UPUT ZA 'OZBILJNIJU' KLINIKU!
U SVAKOM SLUCHAJU TREBA DA ODE KOD DOKTORA DA PROVERI SHTA JE U PITANJU.
MOZE BITI SAMO HORMONALNI POREMECAJ AKO JE OSOBA MLADA I NEMA REDOVNE MENSTRUACIJE I JOSH PROMENA SREDINE, STRES....!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ja sam pre par godima isla u Institut za majku i dete , dole u prizemlju je ginekologoja, rade preglede bez uputa , a naplacuje se po simbolicnim cenama, neka proveri tamo.
Lekar radi pregled, uzima briseve a ukoliko smatra da treba radi i ultrazvuk, recimo da je tad sve to kostalo oko 500din, mozda sad i da je 1.000, naravno ako jos uvek rade tako.
Lekar radi pregled, uzima briseve a ukoliko smatra da treba radi i ultrazvuk, recimo da je tad sve to kostalo oko 500din, mozda sad i da je 1.000, naravno ako jos uvek rade tako.