KBC zvezdara
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 22, 2004 11:28 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
KBC zvezdara
ako neko ima iskustva sa prirodnim porodjajem u kbc zvezdara, molila bih da mi prenese svoja iskustva, posto mi je termin vrlo vrlo uskoro, pa me zanima da li neko ima neki savet. Zanima me i da li ima neko ko je pre samog porodjaja, za vreme dilatacije, boravio u kadi koja sluzi za ublazavanje bolova... Hvalaaaaa
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Okt 21, 2004 3:02 pm
Ja sam se oba puta porodila u tom porodilistu (2002. i 2004. godine), sto znaci da su moja iskustva pozitivna - da nisu, ne bih drugi put otisla tamo
Ono sto se meni posebno znacilo jeste to sto je muz je bio samnom oba puta. Mnogo mi je znacilo sto smo bili zajedno i porodjaji su mi u najlepsem secanju.
Nisam placala lekare, ali sam imala svoju babicu (mogu vam je preporuciti ako zelite).
Posle porodjaja sam bila na beby friendly odeljenju, i o tome imam najpoztivnije misljenje.
Ako vas jos nesto zannima, samo recite.

Ono sto se meni posebno znacilo jeste to sto je muz je bio samnom oba puta. Mnogo mi je znacilo sto smo bili zajedno i porodjaji su mi u najlepsem secanju.
Nisam placala lekare, ali sam imala svoju babicu (mogu vam je preporuciti ako zelite).
Posle porodjaja sam bila na beby friendly odeljenju, i o tome imam najpoztivnije misljenje.
Ako vas jos nesto zannima, samo recite.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Ja sam se tamo porodila 25.05.2005. i mogu samo da ti kazem da sam prezadovoljna. nisam bila u bebi frendli i opet bi se odlucila za varijantu gde bebe donose na podoj, jer sam kuci dosla odmorna od porodjaja i spremna da se prihvatim obaveza. Ako se odlucim za sledecu trudnocu sigurno cu opet tamo. Ako te nesto posebno zanima posalji mi pp