JA SE UNAPRED IZVINJAVAM NA OVOJ TEMI, SUVISE ME STID DA PRICAM O TOME, ALI LAKSE MI JE NA SVOM JEZIKU OBJASNITI NEGO NA NEMACKOM IAKO NEMACKI ZNAM KAO SVOJ SOPSTVENI JEZIK....
NAIME, RADI SE O TOME STO UVEK MORAM -VEC PAR GODINA- 24 SATA NA DAN NOSITI ULOSKE ZBOG TOGA STO MI UVEK MOKRO NESTO IZLAZI IZ VAGINE, PROVIDNO, KAO NEKA SLUZ STA LI JE..... I OSECA SE..... MAMI NESMEM DA KAZEM, A DOKTORKI NEZNAM KAKO, A NA POSLU IMAM PROBLEMA S TIME, JER KOLEGINICAMA SMETA KAD POSLE MENE IDU U TOALET -IAKO JA NAPRSKAM SPREJOM IPAK OSETE DA SE NESTO OSECA, DOK POSLE DRUGIH KAD IDU, NE OSETE TO.... A NI SEFU TO NE MOGU RECI..... POKUSALA SAM JEDNOM DOKTORKI OBJASNITI A ONA KAZE DA NISAM JEDINA, DA ZNA DA DOSTA ZENA IMA TO I DA SE POMIRIM S TIM....
A MENI JE VEC PREKO GLAVE STO NEMOGU NIKAD NOSITI DONJI VES NORMALNO KAO SVI DRUGI DOK MI NE DODJE VREME ZA MENSTRUACIJU.... A I MENSTRUACIJU SAM U POSLEDNJA DVA MESECA IMALA DVA PUTA -JAKO MALO I KRATKO..... SADA JE OPET NORMALNO DOK PONOVO NE ISKOCI IZ KOLOSEKA....
IMATE LI KOJI SAVET???
oprostite mi......
UVEK MOKRA U VAGINALNOM DELU
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 3:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
koliko godina imash?
koliko chesto isi aktivna?
da li imash josh neki simptom osim povecanog luchenja sekreta? Svrab? Bol?
to morash da proverish kod dr, nema shta da te bude sramota, idi kod doktora i bicesh mirna....
a ne verujem bash da te svi oko tebe zagledaju u gace, kolege shef i porodica, to je problem koji ti imash i ti si ta koja to zna, svi ostali ne znaju za to i nemoj da se brinesh o tome da li te neko zagleda ili ne!
koliko chesto isi aktivna?
da li imash josh neki simptom osim povecanog luchenja sekreta? Svrab? Bol?
to morash da proverish kod dr, nema shta da te bude sramota, idi kod doktora i bicesh mirna....
a ne verujem bash da te svi oko tebe zagledaju u gace, kolege shef i porodica, to je problem koji ti imash i ti si ta koja to zna, svi ostali ne znaju za to i nemoj da se brinesh o tome da li te neko zagleda ili ne!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 3:47 pm
Imam 29 ipo godina, nemam nista osim toga -nikakve simptome... A na sta mislis KOLIKO SAM AKTIVNA?
Pokusacu da idem kod ginekologa, mada me strah, jer ovde su nazalost vise od 90 posto muskarci ginekolozi, a imam strah od takvih ovde jer su par puta bila pokusaji nasrta na pacijentkinje, a zene ginekolozi ne primaju nove pacijentkinje, cak ni po preporuci doktorke od pacijentkinja.
Iovako sam dosta prezivljavala strahove i stresove od strane ocuha koji je godinama vise puta pokusavao da me dobije fizicki, ali SLAVA BOGU I PRESVETOJ BOGORODICI, KOJI SU DIVNO CUDO UCINILI DA NE BUDEM TAKNUTA TAMO GDE NE TREBA..... OSTALA SAM CITAVA DO UDAJE.....
Pokusacu da idem kod ginekologa, mada me strah, jer ovde su nazalost vise od 90 posto muskarci ginekolozi, a imam strah od takvih ovde jer su par puta bila pokusaji nasrta na pacijentkinje, a zene ginekolozi ne primaju nove pacijentkinje, cak ni po preporuci doktorke od pacijentkinja.
Iovako sam dosta prezivljavala strahove i stresove od strane ocuha koji je godinama vise puta pokusavao da me dobije fizicki, ali SLAVA BOGU I PRESVETOJ BOGORODICI, KOJI SU DIVNO CUDO UCINILI DA NE BUDEM TAKNUTA TAMO GDE NE TREBA..... OSTALA SAM CITAVA DO UDAJE.....
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
znachi udata si i imash redovne sex odnose, na to sam mislila!
najverovatnije imash neku bakterijicu i to morash da lechish!
a ako te je strah da odesh na pregled sama, ti povedi nekoga sa sobom, to nije zabranjeno!
nemoj da odugovlachish!
najverovatnije imash neku bakterijicu i to morash da lechish!
a ako te je strah da odesh na pregled sama, ti povedi nekoga sa sobom, to nije zabranjeno!
nemoj da odugovlachish!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.