nesigurna

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jelena_l
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 2:11 pm

nesigurna

Post od jelena_l »

e ovako imala sam jedan jedini odnos u toku ovog meseca pre 2 nedelje,sad mi kasni 7 dana i danas sam uradila test traku koja je pokazala 2 jedva vidljivu crtu,i odmah sam otisla po novi test ali plocicu i uradila odmah sa 2 jutarnjom mokracom nekih 3 sata posle prve i pokazao se negativnim,a poslaednja 2 meseca sam dobijala po 7-10 dana ranije,dali je to poremecaj hormona ili trudnoca..unapred zahvalna
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

ako ti ciklus nije stabilan i fixiran za ist datum moguce da je u pitanju neki hormonski disbalans, a isto tako moguce je da ti kasni ako nisi dugo imala sex odnose a skoro si se aktiivrala....a i promena vrmeena zna da utiche na ciklus!

test treba da se radi PRVOM JUTARNJOM mkracom, uradi ga opet sutra ujutru ili ako ne mozesh da chekash idi vadi krv pa da se vidi koilki je beta HCG!

i sledeci put kondom! da ne bi bila nesigurna!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori