Hitno mi je potreban odgovor!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

uplasen1983
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:32 pm

Post od uplasen1983 »

tamaraft napisao:chlamydia igg, nu, 3.3, normalna vrednost 0-9, chlamydia igm, nu, (-) 0.42, normalna vrednost (-)<0.9, (+)>1.1!

p a ovo ti je samo po sebi pokazatelj da imash hlamidiju i da je sigurno i tvoja devojka ima ako ste vec u jakoj vezi pa verujem da se ne shtitite uvek!

poz
Ali u normalnim granicama je 3.3 od normalnih vrednosti 0-9, jos malo pa zlatna sredina?????????????? Kako, kako?[/b]
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

sredina ili ne, znachi da ih ima vishe od 0!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
uplasen1983
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:32 pm

Post od uplasen1983 »

za taj test su mi rekli u labaratoriji da mogu da budem 100% siguran da nemam , da bih proverio odradeo sam u drugoj bris za koji mi je doktorka rekla da je perfektno uredan i da mogu da budem siguran... nije blic bris vec zasejavanje, takoda mogu da eliminisem postojenje, ljudi mucim sebe jer nije postojela sansa da se zarazim...
Odgovori