polimorfizam

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tacak
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 7:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

polimorfizam

Post od tacak »

Molim Vas ako neko zna sta je to neka mi kaze , kardiolog kaze da mi je srce ok , da nema organska ostecenja , ali ja i dalje pijem proponolol sada po 60 mg dnevno , a za dve nedelje treba da pijem oko 120 mg , dnevno . Prvo je krenulo blago probadanje , pa onda zamor , duboka tahikardija i na kraju bol po sredini grudi. Neznam sta da radim meni je lose . samo znam da mi je rekao POLIMORFIZAM.
borba
tacak
Aktivan član
Aktivan član

Post od tacak »

jos uvek nista od odgovora , a meni je sve losije ,neznam nista o tome , svakog dana osecam bol po sredini grudi koja se pruza ka levoj strani i zamor . molim bar jedan odgovor koji moze da mi kaze sta je ovo .
borba
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

vi opisujete simptome angine pektoris, javite se kardiologu. ako se dok cekate zakazani termin jave bolovi koji ne prolaze nakon upotrebe nitroglicerina idite u urgentni centar
tacak
Aktivan član
Aktivan član

Post od tacak »

HVALA , nekoliko puta sam imala malo jace bolove koji su trajali i po nekoliko minuta , uradili mi ekg nista malo je losije i nista , nista nema idi kuci . sve sto je trebalo da popijete vi ste vec popili a o tom leku mi niko nista nije rekao cak i neznam sta to znaci. ANGINA PEKTORIS ili kako vec , da li je opasna i koliko . dobila sam uput da proverim viruse .i molim Vas reci te mi koje preglede bi trebala da obavim jos da bih bila sigurna .
UNAPRED HVALA I PUNO ZAHVALNA .
borba
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Kako se ocigledno radi o nestabilnoj pektoralnoj angini, niste vise u stadijumu kada treba raditi testove opterecenja. Indikovana je koronarografija.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
tacak
Aktivan član
Aktivan član

Post od tacak »

hvala na vremenu i odgovoru .
21,03.dolazim za Beograd . VMA. pozdrav .
borba
tacak
Aktivan član
Aktivan član

Post od tacak »

sta reci . bila ,radila holter sa beta blokatorima, on je u redu , uradila i ergomertisko testiranje opet nisu mi rekli koliko trebam da budem bez tableta .betablokatori su u pitanju , nista rekose mi da je verovetno sve u redu . sve je ok tako rekose . a meni je dobro samo kada pijem propanolol 80 mg , dnevno. Niko nista, gledaju me kao da sam pala sa marsa , da li da prestanem da pijem taj lek, pa onda kod lekara .
molim VAS za jedan savet.
pozdrav i hvala unapred .
borba
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

sada je vazno da se vide rezultati virusnih analiza, do tada nemojte prestajati da pijete propranolol (kojeg treba iskljucivati postepeno a ne naglo).
koliko imate godina?
tacak
Aktivan član
Aktivan član

Post od tacak »

imam 27.god.
pozdrav i hvala .
borba
Odgovori