Molim vas ako neko zna da mi kaze gde mogu da nabavim medicinski lepak (Cyanoacrylate tj. 2-octyl cyanoacrylate ili n-butyl-cyanoacrylate). Cula sam da se koristi za ortopedska pomagala tj. za pricvrscivanje ortopedskih pomagala za kozu). Takoje sam cula da se u Rusiji prodaje u apotekama umesto hanzaplasta, sluzi za zatvaranje rana.
Meni je potreban za jednu vrstu body arta.
Unapred hvala,
Blonde
Cyanoacrilat-medicinski lepak
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Cyanoacrilat-medicinski lepak

Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
NEVEROVATNO !!!
Pa, ne mogu da veujem da ti niko nije odgovorio. Probaj da prebacis pitanje na neko drugo mesto, ono, "pitanja i odgovori" ili negde gde su malo opstija pitanja.
Brate, pa toliko dugo stoji, a niko da napise komentar ?!?!?!?!?!
'Ajd' pa, vidimo se
)) 
Brate, pa toliko dugo stoji, a niko da napise komentar ?!?!?!?!?!
'Ajd' pa, vidimo se

Za pametnog coveka, svaki dan je novi zivot !
Evo da pokusamo i na drugim temama 

Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:18 pm
'Ajde, zelim ti vise srece !!!
Ma, nije to neka tajna, kao da to niko ovde ne radi.
Bas da vidim, ima li ovde nekog ko u sebi nema sujete i ko hoce svoje znanje da podeli sa drugima!!!
Pa, veliki ljudi i veliki majstori su upravo oni koji svoja iskustva prenose drugima !!!
Cekamo odgovor drustva sa foruma !!!!!!!
Ma, nije to neka tajna, kao da to niko ovde ne radi.
Bas da vidim, ima li ovde nekog ko u sebi nema sujete i ko hoce svoje znanje da podeli sa drugima!!!
Pa, veliki ljudi i veliki majstori su upravo oni koji svoja iskustva prenose drugima !!!
Cekamo odgovor drustva sa foruma !!!!!!!
Za pametnog coveka, svaki dan je novi zivot !
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
probajte sa Društvo fizioterapeuta Srbije
Vojvode Putnika 7
11000 Beograd
Srbija
Telefon: (+381) 11 26 48 168
Faks: (+381) 11 26 48 168
poshto
Koji su ciljevi i delatnost Društva ?
Između ostalog:
* organizuje fizioterapeute Srbije, podstiče i koordinira aktivnosti na ostvarivanju zajedničkih interesa i ciljeva na unapređenju zdravlja, fizikalne terapije i medicinske nauke,
* radi na unapređenju edukativnih programa koji obezbeđuju maksimalnu stručnost fizioterapeuta,
* svojom aktivnošću i zalaganjem utiče na stvaranje što povoljnijih radnih uslova fizioterapeuta i uslova boravka, lečenja i oporavka bolesnika,
* zastupa svoje članove na njihov zahtev, pred institucijama ili drugim licima radi ostvarivanja njihovih prava,
* u realizaciji ciljeva i zadataka tesno sarađuje sa državnim organima i institucijama, zdravstvenim radnim organizacijama, odgovarajućim udruženjima u zemlji i inostranstvu, školama svih nivoa obrazovanja, sindikatima, Srpskim lekarskim društvom, Crvenim krstom i dr.
Pokushatjte da ih pozovete ili odete do njih i pitate ih gde moze da se nadje taj lepak....ja sam ga pre 10 godina nabavljala iz Nemachke!
Vojvode Putnika 7
11000 Beograd
Srbija
Telefon: (+381) 11 26 48 168
Faks: (+381) 11 26 48 168
poshto
Koji su ciljevi i delatnost Društva ?
Između ostalog:
* organizuje fizioterapeute Srbije, podstiče i koordinira aktivnosti na ostvarivanju zajedničkih interesa i ciljeva na unapređenju zdravlja, fizikalne terapije i medicinske nauke,
* radi na unapređenju edukativnih programa koji obezbeđuju maksimalnu stručnost fizioterapeuta,
* svojom aktivnošću i zalaganjem utiče na stvaranje što povoljnijih radnih uslova fizioterapeuta i uslova boravka, lečenja i oporavka bolesnika,
* zastupa svoje članove na njihov zahtev, pred institucijama ili drugim licima radi ostvarivanja njihovih prava,
* u realizaciji ciljeva i zadataka tesno sarađuje sa državnim organima i institucijama, zdravstvenim radnim organizacijama, odgovarajućim udruženjima u zemlji i inostranstvu, školama svih nivoa obrazovanja, sindikatima, Srpskim lekarskim društvom, Crvenim krstom i dr.
Pokushatjte da ih pozovete ili odete do njih i pitate ih gde moze da se nadje taj lepak....ja sam ga pre 10 godina nabavljala iz Nemachke!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hvala Tamara!
A gde ga sada nabavljas?
A gde ga sada nabavljas?