Cyanoacrilat-medicinski lepak

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Cyanoacrilat-medicinski lepak

Post od Blonde »

Molim vas ako neko zna da mi kaze gde mogu da nabavim medicinski lepak (Cyanoacrylate tj. 2-octyl cyanoacrylate ili n-butyl-cyanoacrylate). Cula sam da se koristi za ortopedska pomagala tj. za pricvrscivanje ortopedskih pomagala za kozu). Takoje sam cula da se u Rusiji prodaje u apotekama umesto hanzaplasta, sluzi za zatvaranje rana.
Meni je potreban za jednu vrstu body arta.
Unapred hvala,
Blonde
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
yt1ecp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

NEVEROVATNO !!!

Post od yt1ecp »

Pa, ne mogu da veujem da ti niko nije odgovorio. Probaj da prebacis pitanje na neko drugo mesto, ono, "pitanja i odgovori" ili negde gde su malo opstija pitanja.
Brate, pa toliko dugo stoji, a niko da napise komentar ?!?!?!?!?!
'Ajd' pa, vidimo se :-))) :wink:
Za pametnog coveka, svaki dan je novi zivot !
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član

Post od Blonde »

Evo da pokusamo i na drugim temama :D
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
yt1ecp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:18 pm

Post od yt1ecp »

'Ajde, zelim ti vise srece !!!
Ma, nije to neka tajna, kao da to niko ovde ne radi.
Bas da vidim, ima li ovde nekog ko u sebi nema sujete i ko hoce svoje znanje da podeli sa drugima!!!
Pa, veliki ljudi i veliki majstori su upravo oni koji svoja iskustva prenose drugima !!!
Cekamo odgovor drustva sa foruma !!!!!!!
Za pametnog coveka, svaki dan je novi zivot !
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

probajte sa Društvo fizioterapeuta Srbije

Vojvode Putnika 7
11000 Beograd
Srbija

Telefon: (+381) 11 26 48 168
Faks: (+381) 11 26 48 168

poshto

Koji su ciljevi i delatnost Društva ?

Između ostalog:

* organizuje fizioterapeute Srbije, podstiče i koordinira aktivnosti na ostvarivanju zajedničkih interesa i ciljeva na unapređenju zdravlja, fizikalne terapije i medicinske nauke,
* radi na unapređenju edukativnih programa koji obezbeđuju maksimalnu stručnost fizioterapeuta,
* svojom aktivnošću i zalaganjem utiče na stvaranje što povoljnijih radnih uslova fizioterapeuta i uslova boravka, lečenja i oporavka bolesnika,
* zastupa svoje članove na njihov zahtev, pred institucijama ili drugim licima radi ostvarivanja njihovih prava,
* u realizaciji ciljeva i zadataka tesno sarađuje sa državnim organima i institucijama, zdravstvenim radnim organizacijama, odgovarajućim udruženjima u zemlji i inostranstvu, školama svih nivoa obrazovanja, sindikatima, Srpskim lekarskim društvom, Crvenim krstom i dr.

Pokushatjte da ih pozovete ili odete do njih i pitate ih gde moze da se nadje taj lepak....ja sam ga pre 10 godina nabavljala iz Nemachke!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član

Post od Blonde »

Hvala Tamara!
A gde ga sada nabavljas?
SlikaSlika
Slika
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

pu pu pu sada mi vishe ne treba :D sva sreca!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori