Pozdrav,
eh ovako prije 5 mjeseci sam imao neki napad osjecaj gusenja lupanje srca i zavrsim u hitnoj.Uradio sam dosta nalaza ekg,analiza mokrace,krvi,ultrazvuk srca te ergometriju.Nalazi su mi bili "ok" osim sto su mi rekli da sam osjetljiv na napor i da imam ubrzan rad srca.Nisam dobio da pijem nikakve lijekove.Od tada nisam imao problema osim sto sam se poceo brinuti za sve i svasta.
Na ergometriji sam odradio 6 min po Bruceovom testu valjda te me interesuje vaše strucno misljenje sta to znaci koje su referentne vrijednosti.Inace imam 27 godina.Drugi razlog zbog kojeg vam pišem a koji me brine jeste da na vratu primjetim pulsiranje neznam kako da vam objasnim znaci tamo gdje se puls mjeri na vratu doduse tek kad se zagledam moze se primjetiti kucanje.Imam li razloga biti zabrinut ?
Hvala.
Paranoja ili nesto ozbiljnije?
Sad kad sam se rjesio 90% fobija koje su me mucile poslije tog nemilog dogadjaja neide mi se bas psihologu.Medjutim ovo me bas interesuje dal je to normalno da se kod nekih ljudi to kucanje vidi a kod nekih ne vidi.Ako to nije nesto zasto bi se trebao brinuti da nastavim sa "normalnim"
zivotom.
Hvala na odgovru u svakom slucaju

Hvala na odgovru u svakom slucaju