iscedak iz anusa???????????

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
broj
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 19, 2006 8:58 pm

iscedak iz anusa???????????

Post od broj »

Molim VAs! Moj suprug ima 36 godina. Unazad 5 godina s vremena na veme(na par mesceci) mu se pojavi bezbojan iscedak neprijatnog mirisa iz analnog otvora. On nema bolove nikakve, a tome nije pridavao znacaj. Mene to pomalo plasi.

Sta sve moze to biti?????????????????????
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Svakako bi bilo neodgovorno da sad ovde nagadjamo sta bi bilo.Za pocetak neka vas suprug uradi krvnu sliku komplet i da stolicu na analizu i analni bris,pa sa tim kod specijaliste,koji se bavi oboljenjima debelog creva.To traje vec neko vreme,pa ne odlazite odlazak kod doktora.
broj
Stalni član
Stalni  član

Post od broj »

Ovako stvari stoje...
Uradjena je rektoskopija 13 cm, sve je u redu. U radjena je krvna slika, doktorka kaze da je kao kod bebe.
Njen savet je bio da se ne jede zacinjena hrana i da je sve ok. Iscedak je nesto normalno.

Pitam vas-kako iscedak neprijatnog mirisa iz anusa sto nije svakidasnje, moze biti normalno???
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Da li je uopste uradjen bris da bi se iskljucila infekcija kao moguci uzrocnik??
broj
Stalni član
Stalni  član

Post od broj »

mi ne znamo sta treba,bili smo kod gastra na vma. uradili smo sta je trazio.nismo mi specijalisti. ne znamo sta sve treba. zato vasi pitam
mozda je od hemoroida...
HVALA VAM na eexprss odogovoru :D
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

broj napisao:mi ne znamo sta treba,bili smo kod gastra na vma. uradili smo sta je trazio.nismo mi specijalisti. ne znamo sta sve treba. zato vasi pitam
mozda je od hemoroida...
HVALA VAM na eexprss odogovoru :D
Moze da bude od Hemoroida pogledajte topic hemoroidi u vezi saveta.
Milan1982
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 11:02 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Milan1982 »

Hmm jesi li sigurna da nije znoj (ako nije obrijan dole)? :)
Odgovori