Farmakoterapijski vademekum
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 21, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Farmakoterapijski vademekum
Da li neko zna koji je poslednji izdat vademekum,gde se moze naci i po kojoj ceni?
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pon Feb 21, 2005 12:40 am
Farmakoterapijski vademekum - odgovor
Mogu da Vam svesrdno preporucim FARMAKOTERAPIJSKI VODIC (2. izdanje od strane Agencije za lekove izaslo marta ove godine), ne samo sto sam jedan od brojnog tima koautora (oblast lecenja opstruktivnih bolesti), vec zato sto je sveobuhvatan i sacinjen na svetske prirucnike iz ove oblasti (npr. britanski BNF).
Za narucivanje pitajte Agenciju za lekove ili se obratite predstavnistvu Hemofarma (koji je otkupio veliki deo tiraza i besplatno distribuira lekarima).
Uzivajte citajuci FV-2.
Za narucivanje pitajte Agenciju za lekove ili se obratite predstavnistvu Hemofarma (koji je otkupio veliki deo tiraza i besplatno distribuira lekarima).
Uzivajte citajuci FV-2.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 21, 2002 2:00 am
Farmakoterapijski prirucnik
Pokusao sam da nadjem farmakoterapijski prirucnik u Nisu ali nisam uspeo(nemaju).Ako neko moze da mi posalje pouzecem 1 primerak bio bih veoma zahvalan(cena prirucnika na sajtu agencije za lekove iznosi 1200din)
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pon Feb 21, 2005 12:40 am
FARMAKOTERAPIJSKI VODIC - odgovor
Postovani kolega,
moracete ipak da se obratite direktno Agenciji. Informaciju o besplatnoj distribuciji smo zvanicno dobili na promociji knjige i zao mi je sto ova akcija ne funkcionise onako kako je dogovoreno.
Srdacno Vas pozdravljam
moracete ipak da se obratite direktno Agenciji. Informaciju o besplatnoj distribuciji smo zvanicno dobili na promociji knjige i zao mi je sto ova akcija ne funkcionise onako kako je dogovoreno.
Srdacno Vas pozdravljam