Apopleksija mozdana kap, neoznacena kao krvarenja ili infarkt je dijagnoza koju je dobio moj otac. Ima cerebralnu paralizu i sezdeset godina. Hodao je uz pomoc stapa. Sada ne moze da pokrece donji deo tela niti da sedi i ima spazme u rukama. Govori i normalno rasudjuje.
Neko objasnjenje ove dijagnoze?
Apopleksija kod osobe sa cerebralnom paralizom
Ne postavljajte ista pitanja na vise podforuma.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Ako neznate gde, postavite pitanje na "pitanjima i odgovorima". Uvek ce vam neko odgovoriti, samo malo strpljenja.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Hvala.
Nije problem u mom strpljenju. Na zalost, i uzivo sa lekarima prolazim kroz situaciju niza odbijanja i okretanja glave od dela mog problema. Cim je situacija komplikovana i zahvata vise oblasti, niko vise ne zeli da razmislja i preuzima odgovornost. Iz takvog iskustva i ovakva moja greska sa dupliranjem teme.
Pozdrav.
Nije problem u mom strpljenju. Na zalost, i uzivo sa lekarima prolazim kroz situaciju niza odbijanja i okretanja glave od dela mog problema. Cim je situacija komplikovana i zahvata vise oblasti, niko vise ne zeli da razmislja i preuzima odgovornost. Iz takvog iskustva i ovakva moja greska sa dupliranjem teme.
Pozdrav.
Ma sve ok! Dobili ste odgovor na podforumu "pitanja i odgovori". Pozdrav!