potreban savet
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 02, 2005 2:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
potreban savet
Moja devojka zadnjih 5-6 meseci ima stalno krvarenje u manjoj kolicini nego kada ima redovan ciklus. Posto nezeli (nesme) da ode kod ginekologa moliobih nekog ko zna nesto o tome za savet.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am
Pa, mislim da si i sam svestan da od onog "ne želi, ne sme" nema ništa.
Radi se o njenom zdravlju i ne znam koliko da je uplašeno mnogo je gluplje sedeti kod kuće i čekati da problem postane nerešiv, nego otići ginekologu na pregled i sanirati ga dok ne ostavi ozbiljne posledice.
Žao mi je, ali mislim da ti ovde niko neće reći da je ok sedeti i izbegavati posetu lekaru.
MOže biti nešto potpuno naivno i benigno, ali može biti i početak nečega ozbiljnog.
Ja se ne bih igrala.
Radi se o njenom zdravlju i ne znam koliko da je uplašeno mnogo je gluplje sedeti kod kuće i čekati da problem postane nerešiv, nego otići ginekologu na pregled i sanirati ga dok ne ostavi ozbiljne posledice.
Žao mi je, ali mislim da ti ovde niko neće reći da je ok sedeti i izbegavati posetu lekaru.
MOže biti nešto potpuno naivno i benigno, ali može biti i početak nečega ozbiljnog.
Ja se ne bih igrala.
Niko od nas ne voli da ide kod ginekologa,zubara...ali neke stvari se ipak moraju. Redovna poseta ova dva lekara je osnova zdravstvene kulture. Nazalost ja to nisam na vreme shvatila pa sam na pregled kod ginekologa odlazila samo dok sam bila trudna i kasnije kada imam neki problem. Pre dve godine pojavio mi se problem slican kao i kod tvoje devojke. Vanmenstrualno krvarenje,obicno nakon odnosa. Otisla sam na pregled i pronadjen mi je karcinom grlica materice
Naravno da ne zelim,niti znaci da je kod nje isti problem,ali svako krvarenje van ciklusa je znak za uzbunu i HITNU posetu lekaru. Nadam se da sam vas uplasila svojim licnim primerom i zelim vam sve najbolje. Javi kakvi su joj nalazi.