Kondilomi ? Da li su ?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
beogradjanin1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 03, 2007 10:55 pm

Kondilomi ? Da li su ?

Post od beogradjanin1234 »

Moja cura ima kondilome, ja ih nemam...u nalazu brisa mi pise "izolovana seprofilna flora" . O cemu se radi?

Da li neko moze da mi kaze kako treba da pristupim tom problemu,kako da se zastitim i koja je preventiva a koja terapija tog virusa kod muskaraca?

ajde da cujem malo komentare i savete...
baki78
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 1:34 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od baki78 »

Zastita ne postoji. Polne bradavice se dobijaju kontaktom(zamisli mozes da ih pokupis i na bazenu). Kondilomi izbijaju padom imuniteta a mogu da "cuce " u organizmu godinama do njihove pojave na kozi.
tija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 26, 2006 5:21 pm

Post od tija »

nisam bas sigurna za bazen.koliko znam ne moze preko vode da se prenese,ali moze preko peskira.znaci ako je neko ko ima kondilome sedeo na peskiru,pa ti u roku od par sati sednes na to isto mesto,postoji sansa da ih dobijes,jer se virus zadrzao u peskiru.zato su devojke i sklonije infekciji,jer su im suknje prilicno kratke,nose tange,pa gde god da sednu skoro su u direktom kontaktu sa podlogom gde moze biti svega :-?
Odgovori