Mladez

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
andrejica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 11:44 am

Mladez

Post od andrejica »

Mozda je cudno ali ja od kad znam za sebe, tj za moj dolnji deo tela.. tj od kada sam pocela da obracam paznju na nju :lol: :lol: primetila sam ogroman mladez na usmicama sa spoljne strane. Mladez ne raste, ne boli me nista, ne svrbi me nista, ni ne primetim da je tamo samo kada pogledam :roll:
Pre koji dan kada sam kroz pricu slucajno mami to spomenula, bila je sokirana jer tog mladeza kada sam bila mladja i dok me ona kupala nije bilo tamo.. sad kaze da bi najbolje bilo da odem kod ginekologa da mi to prekontrolise.. da li je to bitno, vazno, od znacaja?
kao sto sam rekla, ne raste mladez, njega sam otkrila jos pocetkom srednje skole a od toga je proslo vec 6 godina.. ne boli, ne svrbi
majamark
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 09, 2007 3:22 pm

Post od majamark »

Stvarno ne bi bilo lose da ti to neko pogleda-ginekolog ili hirurg.Ipak je to nezgodno mesto,zbog vlasi i zbog toga sto ne mozes bas da pratis sta se sa njim desava.Ja sam operisala jedan mladez,uopste nije nista strasno.
andrejica
Aktivan član
Aktivan član

Post od andrejica »

tamo da mi operisu mladez?? :o
majamark
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 09, 2007 3:22 pm

Post od majamark »

Pa to je vec tvoj izbor,da li ces i kako to da uradis.Svaki opsti hirurg moze to klasicnom metodom da ti uradi,znaci skalper i konci ili mozes negde privatno laserski da uradis.
andrejica
Aktivan član
Aktivan član

Post od andrejica »

aaaaaaaaaaaaa kakav bre skalper tamo?? :o :o :o
Odgovori