SEX i VERNOST !?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Pametnice, ajde vi meni kazite, koja je ,poVama, rallika izmedju kurve i normalne devojke?
(multi)prakticno, razlike nema!!! everyone seems normal until you get to know them.

al' ne brini, desavalo se to i drugima.

npr, dosao mujo u prodavnicu sportske opreme i pita prodavca:
- imate li nun-chake?
- nemamo - odgovara prodavac.
- i? sta sad da radimo mi nindze??? Slika
"I do not feel obliged to believe that the same God who has endowed us with sense, reason, and intellect has intended us to forgot their use." - Galileo Galilei
seven.maja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am

Post od seven.maja »

jane_doe napisao:
Pametnice, ajde vi meni kazite, koja je ,poVama, rallika izmedju kurve i normalne devojke?
(multi)prakticno, razlike nema!!! everyone seems normal until you get to know them.

al' ne brini, desavalo se to i drugima.

npr, dosao mujo u prodavnicu sportske opreme i pita prodavca:
- imate li nun-chake?
- nemamo - odgovara prodavac.
- i? sta sad da radimo mi nindze??? Slika

qq :) :) :)
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Multipraktik ,nađi ti lepo neko devojčicu odvedi je na sladoled i na ringišpil,a za ''jame'' ti je još rano,očigledno,jer ako takav stav imaš sada pa tebi je sve jedno dal si sa fuksom ili pristojnom devojkom!
Pozdrav i nauči da ceniš da bi mogao da imaš to što tražiš! :wink:
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Zamislite samo njegovu porodicu, oca , majku, mozda brata ili sestru, verovatno da u porodici tako stoje stvar kad se devojke i zene nazivaju tim imenima, a cin vodjenja ljubavi tretira na taj nacin, da nije ni cudo sto je decak zbunjen...tako da bi mozda i trebali da mu pomognemo, jer nije niko kriv sto nema koka da pita a sto od najblizis dobija iskrivljene poruke, jer ako ga neko ne usmeri valjano, od njega ce nastati jedan nasilni momak, muz, otac...pun predrasuda koji ce iste siriti i na druge.
macjem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 6:44 pm

Post od macjem »

Ma decko je samo zbunjen jer svi oko njega pricaju lovacke price kao imaju sex 3 puta dnevno najmanje.
Ono sto on treba da uradi jeste da ode pod hladan tus i da dobro razmisli koliko su te price istinite. Drugo njegova ciljna grupa su devojcice od 18 godina i mladje, koliko moze tipova da ima devojka tog uzrasta a da se to ne zna? :-? Ne znam mozda sam ja u zabludi :-?
jelena517
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 17, 2008 10:10 am

hihih

Post od jelena517 »

U cemu je razlika da li je devojka bila u vezi 5 godina i svakodnevno upraznjavala sex sa nekim obdarenim, ili je promenila 100 partnera za tih 5 godina?
Po vagini neces prepoznati razliku...
kompjuter
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 09, 2008 1:42 pm

Post od kompjuter »

pa mislim da su iskusnije "poganije"na jeziku,tj.nemaju stida,bez problema pricaju o seksu,pozama,sta i kako se radi u krevetu,vidi sta misli o sexy sopovima,da li bi tamo nesto kupovala,da li ti otvoreno prica nakon kraceg perioda poznanstva npr.o svojim sex.fantazijama i sl.sto je slobodnija po tom pitanju,moguce ukazuje na vece,duze sex.iskustvo
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm

Post od Tinna25 »

pa jelena, muskarac nece da oseti u toku sexa, a ta ako nema ranu na matericu kao fudbalsku loptu, nema nista. Osetice posle kad se bude macao nistatinom 5 puta dnevno
Nino
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 24, 2005 9:57 pm

Re: SEX i VERNOST !?

Post od Nino »

multipraktik napisao:
Meni ,kao i svim normalnim muskarcima je to bitno, jer slozicete se, kome treba "jama" ?

:-)
Ovo je ubedljivo jedna od najruznijih stvari koje sam cuo o opisu zenske osobe. Strasno.[/b]
Odgovori