Pitanje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
andrejica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 11:44 am

Pitanje

Post od andrejica »

Evo ja priznajem da nisam puno muskaraca videla golih izblizu i bas zbog toga me zanima da li je ovo normalno ili je to znak za uzbunu..
Znaci u pitanju je moj partner, ima 21 godinu i mogu reci da mu jaja jako, jako vise :-? :-? :-? ono i kada lezi i onda se vidi da nije lepo zategnuto kako sam to kod nekih drugih videla vec da poprilicno jako vise i kazem kada lezi i kada to dotaknem onako ko da ima visak koze :-? :-? :-?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ne brini,i kod mog vise :lol: a vidjala sam neke koja su skroz onako..."stegnuta". Obrati paznju na njih kad ti je partner uzbudjen,kladim se da tada ne vise ;)
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
andrejica
Aktivan član
Aktivan član

Post od andrejica »

hm.. pa onda sam zauzeta.. mislim u transu sam :D :D ne obracam na to paznju ali inace ono u poludignutom stanju mislim onda vec vise...
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Sto stara pesma kaze : neka vise,i treba da vise.. :-D
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
andrejica
Aktivan član
Aktivan član

Post od andrejica »

pa dobro, mislim ono ok je, kontam i ja da treba da vise ali ono je malo cudno sto toliko vise :-?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

pa koliko to vise?
andrejica
Aktivan član
Aktivan član

Post od andrejica »

pa ne znam.. ono kad je polupodignut cini mi se dosta (mada kazem nisam dosta *** videla :lol: :lol: ) i ono posle sexa kada sam lezala pored njega i pogledala ono i dotakla ga ucinilo mi se kao da ima dobrih prst visak koze tamo..
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

ne znam sta da ti kazem,osim da snimis i posaljes mi pa cu ja kao strucno lice dati strucni odgovor :lol:
Maxell
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 12:43 pm

Post od Maxell »

Ma to je normalno, ja mogu da kazem da su kod mene nekad bas skupljena, nekad sto ti kazes vise, ne znam od cega to zavisi ali je promenljivo.
andrejica
Aktivan član
Aktivan član

Post od andrejica »

hahahah da mu kazem e cekaj da ti ih slikam pa da okacim na net jel? :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

ne,slikaj mu ih krisom,navodno za licnu arhivu ;) :)
Odgovori