Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
da li moze neko da mi kaze nesto vise o ovim tabletama, vec skoro dve godine muz i ja pokusavamo da dobijemo bebu bez uspeha, ja sam bila samo na obicnom pregledu i uz i imala sam neku upalu jajnika koju sam izlecila lekovima i cajevima i sad mi je dao da pijem ove tablete peti dan od zadnje menstruacije, pa me zanima da saznam nesto vise o njima i ako imaju neki stetan uticaj koji je. molim brz odgovor. hvala
Nije ti valjda tek tako,bez anajize hormona dao hormonski preparat?To je kombinacija,pola estrogena, pola progesterona redom kako ciklus sam izgleda...
nisam radila nikakva ispitivanja, rekao mi je da ce mi to pomoci da brze zatrudnim, a ako ipak dobijem menstruaciju nakon ove prve kutije da se javim ponovo pa ce videti sta cemo dalje. koliko bi one mogle biti stetne? inace nemam problema sa ciklusima posto sam citala da se one daju osobama koje imaju neredovne menstruacije.
Krvna grupa nije prepreka...
Sto se hormona tice,bolje uh je ne dirati ukoliko ne dodje do poremecaja koji se prirodnim putem ne moze uravnoteziti.Ne znam koliko ti je godina i sta je tvog doktora navelo da krene tim putem u resavanju vaseg problema...bez analiza,da ponovim!