BOLIII, a niko ne zna..

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
broj
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 19, 2006 8:58 pm

BOLIII, a niko ne zna..

Post od broj »

Ljudi, pomagajte!
Boli me umnjak, a jos vise `nesto` izmedju uva i vilice. Tacnije,ispod uva nesto poput otekle pljuvacne zlezde. Boli me dok zevam,a u stanju mirovanja samo je jako bolno na dodir.

Vec mesec dana mi stavljaju otrove u zub na 20 pa na 10 dana, sve jace i jace. Nista ne pomaze. Molim da mi izvade umnjak, stomatolog kaze da to nije od zuba. Da bi bio siguran, posalje me kod hirurga. Hirurg pogleda snimak pa zub i on kaze da to nije od zzuba.

Htela sam samo da ga izvadim,da skratim muke, da me ne setaju po lekarima dok ne utvrde sta mi je.
Ne znam sta da radim, poludeh. Ima li neko slicno iskustvo, sta to mozse biti? SaVET? :D
Milka R
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 27, 2007 2:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Milka R »

Nemam pojma ovako bez snimka,mozes li ga nekako poslati bar na pp?Imas li jos nekih simptoma?
jelena007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:56 pm
Kontakt:

cao

Post od jelena007 »

ako na snimku ima zuba i ako imas trizmus(ne mozes da otvoris usta koliko inace mozes)to je do zuba 99%,a i zasto ga ne bi izvadili nije mi jasno u svakom slucaju
Milka R
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 27, 2007 2:38 pm

Post od Milka R »

Sta ima novo,jesi isla zubaru?Boga mi,moze biti i da je poremecen TM zglob.Onda nije od zuba,vec trebaju posebne vezbe i specijal. inekcije u zglob.Javi se... :(
Odgovori