hitno mi je!!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sofy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 20, 2005 8:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

hitno mi je!!!!

Post od sofy »

imam 6. grupu vaginalnog sekreta.ginekolog sumnja da imam kondilome,ali i da je moguce da je slukoza nabujala od gljivica???????????? te da nisu kondilomi u pitanju. napominjem da na prethodnoj kontroli nista sl. nije spomenula!!!!!! (pre mesec dana) nikakve promene spolja ne primecujem. o cemu se radi? jesu ili nisu???? mnogo sam zabrinuta!!
sofy
Novi član
Novi član

Post od sofy »

da terapija je canesten3,flukonazol pilula,i tantum rose . u petak treba da se javim na kontrolu.
K.Sladjana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm

Post od K.Sladjana »

kad ginekolog nije mogao da ti postavi tacnu dijagnozu, sumnjam da neko drugi moze na ovaj nacin. nijedna od ove dve stvari ne zahteva toliku paniku, uradices verovatno dodatne testove, za sada koliko mi se cini lecis gljivice...
sofy
Novi član
Novi član

Post od sofy »

jel moze bar neko da mi objasni najcesci metod uklanjanja unutrasnjih kondiloma. koliko traje, kako, koliko ostajes u bolnici dugo,koliko je bolno,koliko traje oporavak? i koliko kosta?
sofy
Novi član
Novi član

Post od sofy »

i evo sta se ispostavilo. otisla sam kod privatnika, starijeg ginekologa u penziji. nakon pregleda je rekao da je sve u savrsenom redu, da to sto je ta dr videla su normalni vaginalni nabori 25ogodisnje devojke.
naravno pregled je bio detaljan, za razliku od prethodnog koji je trajao citavih 30 sekundi. :D
Odgovori