pof

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
pofica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 25, 2008 10:56 pm

pof

Post od pofica »

imam 32 god.i nemam decu. dijagnoza je POF,za koji se pretpostavlja da je posledica 2 operacije na jajnicima u poslednjih godinu dana.prvi put mi je uklonjena cista sa levog koja je bila endometrioza, a drugi put kada su operisali desni malo su se zeznuli obzirom da je po nalazu bila obicna folikularna cista. sve u svemu preporuka je cikloprogenova, eventualna donacija ili usvajanje deteta.
fsh u jednom momentu 155, lh 108, estradiol 20,ali sam iskopala fitoterapeuta i caj sa kojim sam dobila urednu mecu 26.1,(prethodna bila 27.9), a fsh 2.dan ciklusa 29, lh 29,estradiol 179, sad cekam mecu, pa da ponovim rezultate.
pisem da vidim ima li neko na forumu ko veruje i koristi alternativne vidove lecenja, da li ima jos zena kao sto sam ja i kakva su iskustva.
hormona se plasim jer imam displazije u dojkama.inace posecujem jevremovu- dr. milicu i polimed-dr.vujović.
Odgovori