Na ovogodišnji Uskrs, navršiće se tačno 4 godine, kako svakodveno imam određene probleme. Napomenjem da pre toga, a ima tačno 38 godina, nisam imao zdravstevni karton. Da ne dužim, malaksalost, probodi u grudima, omaglice, blaga dezorjetizacija(kao blago pijanstvo), a kasije se javljaju aritmije(koje osećam kao, dva udarca pa onda malu stanku). Takvi napadi se dešavaju berem dva puta dnevno. U početku sam osećao blagu anskioznost, a sada toliku nemoć u psihološkom smislu(napominjem da sam po struci u psihološko-pedagoškim naukama).
Do sada sam iam biše UZ pregleda, gde je rečeno da je srce zdavo, ali i dva Ergo testa(razmak dve godine)- na prvom, sve u redu na drugom -citiram: "test je prekinut na početku VI stepena(150W) opterećenja SF163/min, TA180/95, bez promena u ST-Tsegmentu. U toku opterećenja(50W) beleži se nekoliko pojedinačnih VES.
Uradio sam i dva Holtera. Na prvom ništa, na drugom citiram: Ukupno zabeleženo 91429otkucaja. Minimalna SF=36 u o5.00, amax 153 u 13.02, dok je prosečna SF bila 79.
Nije bilo sin. pauzadužih od 2,5 sek. Zabeleženo je ukupno 53 VES i 3 epizode VES trigeminije. U perodu od 1.30 do 2.30 beleže se pojave plitkih T(-) u V1-V4, bez drugimh promena u ST-T segmentu.
Prošao sam sve službe-od MRZ (uvećani početak jugularne vene), kamen u desnom bubregu, povećani holesterol 7,0 i trigliceridi 3.2mmola/l. erosio duodemi, nodus lobi dex(3mm)(rezultati hormani dobri) itd . do hemaroida. Napoenjem da se hranim porpilično zdravo, 4 godine isam okusio jaja, svinjsko meso itd.
Pio sam razne čajeve i napitke. Ništa.
sada sam veoma zabrinut , prvo štp sam počeo da uzmeniravam veoma porodicu, svojim slabostima, a javlja mi se i ogroman osećaj bezizlaznosti.
Kardiolog tvrdi nije ti ništa. Ja... ne znam više kuda.
Ovo zvuči pomalo očajnički, ali svako ima svoj prag.
Od terapije pijem Sotalol 80mg 1/2 uveče i ujutru i Lorazepam 1/2 od 2,5 mg ujutru i uveče.
Molim za pomoć !
SOS, SOS, SOS
Pitali ste me na pp, pa sam vam na pp i odgovorio.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]