Ja imam problem sa crvenilom oka,tj beonjache na desnom oku.. Ide od pocetka beonjache do samog oka i sada to je i ajde uobicajno ali bas pratim i to tako traje skoro 3 nedelje,i taman se kao onako smanji,pobledi i eto posle opet postane jache crveno i uochljivo i to je pochelo da mi smeta psihichki,a i oko mi izgleda neobichno tako blago krvavo.. Da li moram da idem na pregled ili smem da probam sa nekim kapima koje su protiv tog crvenila,napominjem da je to samo na desnom oku,i znaci na tom istom mestu i tu je vec skoro 3 nedelja i nikako da nestane.. Hvala unapred
Da napomenem da nemam nikakvih problema sa vidom,nemam dioptriju, ne nosim ni sociva ni naocare,ali dva puta sam povredjivao bash to desno oko,ali to pre nekih 3-4 godina. Isto da napomenem da dnevno provodim oko 2-3 sata za kompjuterom zbog posla..
Pa slazem se,ali mi se ne daje 2000 dinara da mi neka doktorka kaze: E nije ti nista.. a ovo kod drzavnog,ja zivim u Smederevu sto znaci da bi mi trebalo 3 nedelje da odem na taj pregled,prvo da odem u 5 ujutru sa babama da cekam broj,pa onda opet da dolazim kad me prozove,pa onda da mi da uput,pa onda da zakazem,pa da cekam 10 dana,i tad da me pregleda onako neljubazno tako da ne hvala.. Mislim u pitanju je klasicno crvenilo,nikakve smetnje mi ne zadaje,jedino me nervira sto ne nestane.. Svi mi kazu: ma daj ne umisljaj nije nista,i ja se slazem ali 3 nedelje je tu i dosta bre vishe
Onda bar obezbedite sterilne uslove...mozete par dana koristiti Acidi borici 3 %,ukapavajte 5-6 puta,a uvece pre spavanja mast chloramphenicol 1% u oba oka.
Pozdrav!
Onda bar obezbedite sterilne uslove...mozete par dana koristiti Acidi borici 3 %,ukapavajte 5-6 puta,a uvece pre spavanja mast chloramphenicol 1% u oba oka,ukoliko niste alergicni.
Pozdrav!