Dali sam trudna,sta da radim...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Sanela26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 28, 2005 12:45 am

Post od Sanela26 »

Imam jedan problem pa bih bila zahvalan i sretna ako bih mogo neko da mi pomogne!!! Imam 26 godina i sina od 4 godine od 13 godine kada sam dobila prvu mestruaciju nije kasnila ni jenom ni jedan dan uvek 1ili 2 dana pre sam dobila u prvoj trudnoci nije bilo problema prvog dana kada mi je zakasnila mestruacija uradila test bio pozitivan,trudnoca bez problema,normalan porodjaj,ja sam opt u vezi sa deckom sa kojim vec pokusavamo oko 18 meseci da ostanem trudna i nismo uspeli lekaar mi je rekao da je sve u redu i tako u decembru 04 ostanem trudna tj. zadnja mestruacija 28.11 28decemar nema da dobijem mestruaciju znala sam i osetila da sam trudna decko kupi test i poz. dve crte sava sretna odem ginekologu isti dan on na ulata saltu utvrdi trudnocu reko da je sve ok i da ostale preglede radim u Svaicarskoj gde zivim to se desilo dole dok sam bila na feriju,sve ok i ja 2.1.05 uvece utvrdim na vesu mrlju sekret obojen malo roza bojom odmah kod ginekologa pregleda me kaze da je grlica materica zatvorena dolijem 2 inekcije neznam tacan naziv jedna je bila "depo" i tablete da pijem sledeca 5 dana kao i te inekcije jedan dan depo drugi dan tu drugu inekciju i da se posle 5 dana javim na ultra zvuk,te noci je prestalo krvavljenje bila sva sretna jer me je doktur ubedio da je sve ok i da se desava ujutru opet krvavljelje ali puno kako prvi dan mestruacije tako 2 dana i prestane 6.1 odem kod ginekologa pogleda na ultra zvuk i kaze nema bebe i uz to doda glupi kometar,,pa sta maldi ste desilo se nema veze" da sam imala snage opalila bih mu samar jer dok sam cekala tih par dana da odem da vidim dali je beba jos tu bio je za nas pakao,pitali smo se sta smo uradili pogresno,dali sam radila nesto desko,mozda nismo smeli da imamo sexs,mozda i nisam bila trudna..... i posle toga ja 11.1 pocnem opet da krvarim gde je trajalo 4 dana kao mestruacija 17.1 idem kod mog ginekologa u Svaicarsku na konrolu kaze mi da je sve om materica izgleda kao da se pre 1-2 zavrsila mestruacija i da slobodno mogu opet odmah da ostanem truna.Od tana dobijam redovne mestruacije zadnja mi je bila 26.4 i ja u maju 24 kada vidim da nisam dobila budem sva sretna kazem; juhu trudna si sva radista juce 27.5 odem kod ginekologa on napravi test negativan,nisam trudna ,zasto mi kasni dali je moguce da test pokaze 2 pita negativno a da ja ipak sam trudna inace ne osecam nista ni otok grudi,samo sam umorna i mali bol u stomaki kao da cu kji cas da dobijem ...
Kada sam rekla decku da nisam trudna bio je sav razocaran i on je totalno uveren da je u njuemu problem,hoce on da ide na kontrole...Znam da sam sada previse napisala ali bih bila jako sretna i zahvalan ako bi neko umeo da mi odgovori nerzna gde da trazim savet ,moj ginekolog kaze da je sve ok dao mi da pijem vitamine ,neznam dalje
Pomozite mi.HVALA
Sanela26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 28, 2005 12:45 am

Post od Sanela26 »

Htela sam jos samo ovo da dodam...danas sam citala na iternetu neke teme u vezi trudnoce pa sam procitala da kada je van matericna trudnoca nema prvih 5-6 nedelja nikakvih simtoma,osim blagog bola u stomaku meni vec kasni perijoda test je pokazao negativno,ne osecam nista osim blagi bol u dodjem delu stomaka i umor,plasim se sta da radim???
hvala na odgovoru...
trudnjaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od trudnjaca »

Znam da sam malo kasno videla poruku i da si do sad vec verovatno utvrdila o cemu se radi, ali htela sam da ti prenesem svoje iskustvo. I ja sam na slican nacin izgubila bebu - kao sve je bilo Ok, trudnoca savrsena i onda odjednom krvarenje, prvo pomalo, kasnije vise. Doktor kaze sve je OK i sledeca stvar zavrsim u kolima hitne pomoci na putu za bolnicu! :(
Sto se tice toga da ti kasni posle spontanog (missed abortion), mislim da je to normalno. Meni recimo od tad kasni po 5 do `10 dana, valjda dok se sve stvari vrate u normalu. U svakom slucaju nemoj da se plasis, glavu gore i za sve sto ti nije jasno obrati se ginekologu!
kim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 18, 2005 10:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od kim »

zanima me, da li postoji verovatnoca zaceca preko semene tecnosti koja se pojavljuje na glavicu penisa pre ejakulacije??
Odgovori